Kuupäev: 01. March 2013, kl 11.35
Tere!!!
Minul täna põhjust rõõmustamiseks, ikka kuhjaga rõõmu. Nimelt on eelmise nädala pluss kadunud ja teist sama palju veel ka:
kaal täna 102,6 ehk -1,9kg!!!!!! Jehhuuuu....!!!
Aga see on ka tubli töö tulemus. Nagu eelnevalt juba varem mainisin, siis toidupäevikut ma täitnud ei ole, kuid söönud olen ikkagi mõistuse piires ja nagu välja tuleb, siis suudan korralikult süüa ka ilma kõike üksipulgi kaalumata. Šokolaadi tarbimise muidugi jätsin ka ära, igakord kui tuleb tahtmine tükk haarata, siis tuletan endale meelde oma eesmärke, need panin taaskord oma peas paika!! Plaan on eesmärk ka korralikult paberile panna, et need ka tõeliselt silme ees oleks.
Üks asi, mis veel see nädal on muutunud tänu lähenevale kevadele, on see, et õhtul töölt koju jõudes ei jää ma tuppa passima, vaid võtan lapse kaasa ja läheme koos välja lumehange möllama. Tunnike hiljem tuppa naastes on poisil kombekas pealt märg ja minul alussärk

Eile tegin lapsele kelgusõitu ja mitte loivates, vaid joostes. Uskumatu, aga tundub, et ma suudan joosta samal ajal kelku koos lapsega järgi vedades. Võttis küll võhmale, aga lapsele meeldis
Soovin kõigile ilusaid numbreid ja rõõmsat tuju. Päike on täna küll pilve taga, aga särab ju meil südames..