Kuupäev: 01. February 2013, kl 10.38
Hommikut!!
Heameel oli kaalul näha taaskord ilusamat numbrit, seekord kaal 103,8 ehk -0,8kg. Ikka sellises tervislikus rütmis minu kaal kukub, igati tore ju, kui ainult kuskil sügaval ei kiheleks soov, et kukuks ometi kiiremini...
Täidan kenasti toidupäevikut ja kui möödub mõni päev ka ilma kirjapanemata, tean ikkagi, et olen olnud korralik, selline mõnus kindel söögiaegade/tervislike menüüde rütm on sisse tulnud. Šokolaadiga on ka nii, et eile ja ka üleeile lubasin endale peale õhtusööki 1 assortii-šokolaadikommi ja see oli niiii mõnus. Kuid mis peamine - ühest kommist täiesti piisas!!!!!
Aga nagu ma lubasin - šokolaadi ei ole ma terve nädal puutunud. See mõni komm on lihtsalt super tulemus võrreldes eelneva ajaga, kui tahvel šokolaadi päevas oli minu miinimum norm
Ja täna siis võiks ju asuda sokolaadi sööma, sest lubatud nädal ju läbi, kuid tabasin end mõttelt, et ma ei tahagi seda, päris ausalt. Võibolla päeva jooksul tuleb mingi tahtmine, aga siis kas ei söö üldse või piirdun ühe tükiga, vähemalt ma loodan, et nii läheb. Aga see nädal on ju ka kaal kukkunud kenasti, seega šokolaadi söömise ohjeldamine ikka mõjub!!!