Kuupäev: 26. December 2012, kl 05.23
Tere ja mõnusat pühade jätku!
Merr tõmbab aastale joone alla.
Alustasin siin mullu detsembri lõpus kaalult 97,6kg. Madalaim kaal, milleni küündisin oli 70,5 kg augustis. Tänaseks olen ennast lõdvemaks lasknud ja kaalunäit on 78 kg ehk siis aasta lõikes langus ikkagist ca 20 kg. See on olnud psüühilist laadi alla-andmine ajutiselt?!, teadmine, et uuel aastal võtan end käsile on kindel, kas ma siin oma kasutajat pikendan on kahtlane, sest see märkimine siin ei motiveeri mind enam, ei õpeta ka.
Mis selle aastaga muutnud on - loobusin nisujahust ja lihast (vahel harva söön kala ja tavalist pastat), hakkasin taas keha liigutama, augusti keskelt regulaarselt jõusaal, lihased on mõnusalt toonuses.
Mis ei kinnistunud lõplikult - vee joomine, tüüpiline mina, külmade saabudes ei suuda ma enam vett juua ja seda kardinaalselt - klaas nädalas on tubli tulemus + hilisõhtune söömine on tagasi = need on peamised põhjused, miks mu kaal on tõusnud.
Tulevik - uuel aastal võtan oma toitumiskava taas ette ja Tartu maratoniks on registreerimine tehtud, motivatsioon on sinna kergema kehaga minna ja enda elu kergemaks teha.
Tänan kõiki kaasvõitlejaid ja soovin teile uut hingust eesmärkide saavutamisel

FB-s näeme