Kuupäev: 20. July 2012, kl 21.30
Tere ka minu poolt,
eelmisel nädalal ma oma kaalunumbrit ei andnud, sest ma lihtsalt ei suutnud kaalule astuda...Teadsin, et ega seal midagi rõõmustavat pole
Pühapäeval ma seda siiski tegin ja ohh sa poiss, nagu Merril ühel nädalal oli tublilt kaalu juures, nii ka minul-81,5 kilo näitas kaal...
Selle taustal ei tahtnud ma ka täna eriti kaalule astuda, aga võtsin südame rindu ja tegin selle julge sammu siiski ära...80,2-uhh, see oli kergendus...Ehk siis -200 grammi...Ja järjekordne tõdemus-mulle ei sobi puhkus, sünnipäevad, soe suvi...Kuigi käisin peaaegu iga päev kas rattaga sõitmas, kõndimas või jooksmas, aga kaloreid ei lugenud ja sõin nisujahu tooteid, siis tulemus oligi plusspoolel. Sel nädalal siis võtsin end kokku ja lugesin oma söödud kalorid kui mitte 100%-liselt kokku, siis peaaegu - ja jooksin...2 päeva järjest lausa 90 minutit korraga...Praegugi sätin end jooksma...Loodan, et edaspidi on mul nii palju tarkut, et õpin nendest vigadest, mis tegin ja enam samu vigu ei korda..
Merr-super tubli tulemus

, nüüd ongi see aeg, mil tuleb õppida saavutatut hoidma, samas tean, et oled meile ikka toeks oma juttudega, kuidas see sul õnnestub...
Kuna Kaaluabi kinkis Jaanilahingu 3. koha auhinnaks terve aasta kasutusõigust lisaks, siis olen mina siin vähemalt 2014. aasta jaanuarini, nii et mu aega rahulikult võtta ja õppida oma keha tundma...