Kuupäev: 23. April 2012, kl 18.16
Ma püüan ka nüüd olla üdini korralik, kõik söödu panen ilusasti kirja ja püüan kaloritega mitte lõhki minna. Kalori arvestusel ma trenne sisse ei pannud, seega iga füüsiline liigutamine peaks olema puhtalt peki arvelt
Eile tegin Pärnus lapsevankriga natsa üle 2 tunnise jalutusringi, käies ka mere ääres, kus oli nii mõnus soe päike!! See oli tõesti suht rahulik kõnd, aga siiski jalutamine!!! Natuke sõin oma lubatud kalorid üle ka eile, oli lihtsalt vajadus, aga see ei olnud komm ega küpsis, vaid grill-kana koos lahjema versiooniga makaronisalatist, magustoiduks mõnus pirn.
Täna vaaritasin värskekapsahautist. Mõnus!!! Sõin koos redisest-tomatist-salatilehest salatiga ja kartuliga, kõrvale keefir!!! Minu etteantud lõunasöögi kaloritest jäi isegi puudu veidi.
Loomulikult ei ole ma ka veejommist unustanud, just sai 0,5l õlleklaas tühjaks, klaas oli ikka veega täidetud
Muide, puude lõhkumisega saan ma veel kaua mässata, neid jagub, peab jaguma mitmeks talveks!!! Õnneks teeme puid vaid omale. Kuna mitu talve ei saanud puid metsast kätte, siis nüüd see aasta mees muudkui vedas ja vedas ja vedas. Nüüd, kus ta siis 12kg kaaluva mootorsaega neid pakkudeks saeb, ei jõua ta iseennast ära kiruda, et küll neid puid ikka sai palju. Aga nuh väike liigutamine kulub tallegi ära
Ja muidugi, kui puud saavad saetud, siis algab ladumine...
Nii et edu mulle ja teile ka!!!