Kuupäev: 20. March 2012, kl 00.45
Õhtust ka minu poolt, loen siin meie foorumit ja me oleme tõesti tublid- tagasilööke pole põhimõtteliselt meil kellelgi olnud.

Kokku on saanud väga sihikindel punt- oleme kõik kindla eesmärgiga siin duellis.
Ja see, et ma lõpuks esikohal enam pole, on kõige väiksema tähtsusega, sest minu eesmärgiks oli duellis mõttekaaslasi leida, kellega raskel teel edasi rühkida, mitte esikohal olla.
Samal ajal, kui kirjutan siin, on väljas jälle lumetuisk- ma ei jõua enam kevadet ja sooja ilma ära oodata, see on kaalulanguse puhul ainuke miinus, et kergelt hakkab külm. Aga seda ei saa võrreldagi uue ja parema välimuse ja enesekindlusega ja seepärast külmetan vaikselt ja ootan sooja.
Aga uus ja parem välimus on tõesti märgatav, käisin nädalavahetusel ema juures ja isegi ema ütles, et kuule , oled kõhnem jah, tagumikku peaaegu polegi enam

. See on minu jaoks juba tõeline kompliment, sest ega emad ju reeglina sind sellise pilguga ei vaata...
Ühel hetkel tundsin, et värsketest toiduainetest jäi vajaka ja mõtlesin, et proovin ise mungubasid idutada. Praegu on juba esimene kott ubasid idutatud, väga maitsvad, meenutavad veidi nii hernest kui uba. Ja lapsed söövad samuti, meelsamini isegi, kui puuvilju-õunu, banaane ja täidab päris hästi ka kõhtu.
Ja ükspäev tegin toortoidu päeva, vahepeal keha tahab ju puhkust(eriti kaduneljapäeval

).
Nii et see kevad on mul hoopis tervislikum kui varem.
Isegi Rakvere ööjooksule registreerisin end ära(küll plaaniga kepikõndida, aga mine sa tea, aega ju tegelt veel ümber ka mõelda)