Kuupäev: 12. April 2012, kl 16.45
Täna hommikul esimene asi mis tegin - ajasin oma käsivarre lihased punni ja siis eputasin mehe ees. Mees ütles, et mind hakka või kartma, muskel punnitab silmnähtavalt

Seega ma tõesti kasvatan lihaseid, aga minu eesmärk oleks ikkagi kaalu kaotada, seega pean nüüd läbi mõtlema, kuidas seda saavutada.
Mõõtsin täna ka oma ümbermõõdud ja võrreldes näiteks 2 nädala taguse ajaga (kaalukaotust u 0,4kg) on tulemuseks:
rinnaümbermõõt -2cm
vööümbermõõt -1cm
puusaümbermõõt -1cm
Seega võib järeldada, et midagi ikkagi minu kehaga toimub
Riiete põhjal võib ka täitsa öelda, et muutusi on, sest kampsunid/pluusid on hakanud ümber keha kergelt lehvima (üks uuemaid pluuse, mille sügisel ostsin, võin nüüd kapi põhja jätta, sest see päris lotendab seljas). Ka sügisel ostetud teksad on pepu juurest täitsa "kottis" (vahepeal olid ikka nii ümber, et täis kõhuga oli raskusi hingamisega).
Muide, kui nüüd keegi tahab soovitada, et ära jäta seda suureks jäänud pluusi kapi põhja (muidu superilus pluus, üks lemmikuid), siis jätan selle ikkagi alles, kuna plaanis on veel järelkasvu, siis sel suure kõhu kandmise ajal kuluvad just suuremad riided ära. Eelmine rasedus möödus mul ka õnneks nii, et võtsin kapist järjest suuremaid riideid, nii võisin alles jäänud raha eest osta lapse jaoks vajalikku kraami
Natuke ajalugu
2009.a. liitusin ma Figuurisõpradega ja 14 nädalaga võtsin alla 9,5kg, peale seda läks asi käest ära, sest järgneva 2 nädalaga võtsin juurde 1,4kg (täpseid asjaolusid ei mäleta, ilmselt lihtsalt tülpimus või siis keha ei tahtnud enam seda rida ajada). Ja nüüd siin kaaluabis on meil ka kirjas 14-ne nädala tulemused, minul kokku -9,1kg. Hetke olukord on hämmastavalt sarnane tollasele olukorrale, tülpimuse tunne hakkab tõesti tekkima, selline käega löömise tunne. Siiski pingutan selle nimel, et mingigi miinus homseks saavutada. 9,5kg on suurim number, mille olen suutnud ühe hooga oma seljast maha raputada, seega tahaks seekord selle numbri veel suuremaks paisutada ja hetkel minu keha valitsevast seisakust üle saada. Nii et edu mulle....
....ja edu ikka teile ka!! Homme juba järmine kaalumine, loodan, et kadunud hinged ka tee siia foorumisse leiavad ja meid ilusate miinustega rõõmustavad!!