Kuupäev: 21. June 2012, kl 20.49
Merr - ma saan sind lohutada sellega (nagu isegi tead juba), et minu tööpäevad kulgevad veelgi laiema maiustuste sortimendi läheduses pluss veel kõik muud toiduained, mida 1 keskmine Eesti toidupood klientidele pakub.
Aga nagu sa juba varem mulle ütlesid, et suhtu toitu kui suvalisse mööblitükki. Poes šokolaadi riiuli ees meenutan seda lauset üsna tihi, kuigi jah, ikkagi leidub minu ostukorvis ka maiustusi. Ei keela endale midagi, piiran vaid tarbitavaid koguseid

Seetõttu ei ole ka minu ulmeline kaalunumber nii kiirelt langenud, kui siin teistel duellitajatel. Nagu ma tuttavatelegi ütlen, kui keegi mu kaalulangust mainib (natuke on ikka midagi silmaga märgata), siis MA EI PEA DIEETI, lihtsalt jälgin natuke rohkem oma toidusedelit (enam ei kirjuta üleski midagi) ja liigun rohkem.
Kusjuures, ma kardan edasi minna. Viimati kaalusin 99,5kg 15.apr 2005 (mul on täpselt kõik kirjas, vahelduva eduga olen oma kaalunumbreid üles märkinud) ja nüüd ma lihtsalt ei suuda ette kujutada, et ma peaks vähem kaaluma. Mingi tõrge on kuskil, sellepärast ilmselt peale kahte edukat miinusnädalat tuli pluss ja käesolev nädal ähvardab ka plussi minna.
Kaalunumber 95 tundub minu jaoks lausa utoopiline, see lihtsalt ei saaks olla minu kaalunumber, pole kunagi olnud ju (v. a. 1 kord, kui mu kaal kasvas ja selle 95kg lihtsalt sujuvalt üle kasvas). Rohkem ei ole ma seda numbrit näinud, kaalu olen ennegi kaotanud, aga samamoodi nagu siin duelliski - algus 112-116kg ja siis sealt alla 10-12kg. Ja siis STOP! Kõik!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kopsiine 21.06.2012 20.52.