Kuupäev: 23. June 2012, kl 03.33
Õhtust,
seekord annan mina oma näidu viimasena, kuigi ega siin midagi rõõmustavat pole
Ka mina suutsin sel korral plussi teenida

kaal täna hommikul 79,9 ehk +600grammi. Lohutan küll end sellega, et äkki on need lihased, mis ei lase kaalul langeda, vaid pigem kasvatab ja ilmselt nii ongi, aga siiski veidi kurvaks teeb

Aga olen oma igaõhtuse 100 minutilise kepikõnni ringi viinud 125-135 minuti pikkuseks ja vähemalt 40 minutit on sellest jooksmine, lisaks viimastel õhtutel peale ka üks rattaring...Kuna kogun Samsung Hope Relay´ga kilomeetreid/ raha lastele, siis see ongi mu ringi nii pikaks venitanud(hetkel olen kogunud juba 90 EUR´i

)
Aga harjumus ennast liigutada on juba väga tugevalt sees, kui mõni päev jääb vahele,olen hoopis väsinum, kui tavaliselt- näiteks nagu täna, sest hetkel olen hoopis Tallinnas valmis homseks jaanipeoks
Ja sellegipoolest olen ma siiani saavutatuga VÄGA rahul
Parim näide-käisin eile riidepoes ja jäin vaatama stanget, millel olid põnevate mustritega riided. Hakkasin neid siis seal näppima, kui müüja-piiga astus mulle sammu lähemale ja ütles-"ma lihtsalt tahtsin teile öelda, et siin on suured numbrid ". Mis mõttes suured numbrid?!? Riided sellises suuruses, mis ma olen viimase aasta jooksul endale muretsenud, olid seal... Te ei kujuta ette, või vabandage väga, tegelikult te täpselt teate seda tunnet, mis siis valdab, kui tehakse SELLINE KOMPLIMENT...õu mai gaad

Mu päevas säras jälle päike ja sellepärast ka tänahommikune kaaluosuti tõus mind väga närviliseks ei teinud...
Jaanilahing sai küll läbi, aga meie duell ju jätkub ja kuna ma oma uut eesmärki ei saavutanud, siis lähme proovime edasi, ühel hetkel peab ta ju kättesaadav olema...Aga proovin ka juba nädalajagu nii hakkama saada, et kaaluabis toidupäevikusse toite ei märgi, vaid püüan sisetunnet usaldada...Eks vaatame järgmisel nädalal, kuidas läks...
Seniks aga ilusat jaaniõhtut(ennekõike mõistlikke valikuid vist tuleb meile soovida...

)
Anne