Kuupäev: 16. May 2012, kl 01.01
Alles on meid hetkel veel viis, aga jah, Muutused lahter jäi seekord tühjaks tabelis. Nu vast oli tal muud tegemist.
Mustkohv on ikka super-hüper tubli olnud, kui õigesti mäletan siis ta alustas ju 116kg pealt novembris ja nüüd siis on tema kaalunumbriks 87,5. Kadunud on koguni 28,5kg!!!!!!!! Imeline. Ilmselt ei tunne tuttavad teda tänaval enam äragi
Muidugi on tublid ka Anneke ja Merr, sest nagu aru olen saanud, siis mõlemad lähenevad järjekindlalt oma Kaaluabi soovituslikule kaalunumbrile!!!!
Jah, ja siis olen veel mina. Mitte nii tubli, paar pluss-nädalatki on olnud ja langused on jäänud üsna tagasihoidlikuks. Keskmine -0,6kg nädalas, tahaks ikka ju rohkem. Samas loodan, et nii tasapisi langedes ehk ei tule kaal enam tagasi. Nii palju olen suutnud end muuta, et usun endasse ja ei söö seda kaalu enam tagasi.
Nädalavahetusel olin 3 pikka päeva tööl ja mul oli koguaeg meeletu nälg. Esimesed 2 tööpäeva nädala algul läksid palju kergemini söögi osas, ei tulnud nagu meeldegi, et peaks sööma. Aga nädalavahetusel pugisin küll saiakesi ja müslitahvleid ja magusaid šokolaadiga hommikupadjakesi
Eks näeb, kuidas homme-ülehomme tööl näljatundega on. Peaks tulema üsna sisutihedad päevad.
Reede hommikul kaalu peal näeme