Kuupäev: 17. November 2012, kl 12.27
tubli tulemus uusmina, väga eeskujulik number see nädal!!!
Veel on puudu Merri kaalunumber, aga nagu ma juba kuulsin, siis ei ole ta raja peale saanud, seega kardan, et see nädal jääb vahele???? Või mis??? Uuuuuuuuuu????
Tabelis see nädal ainult minul pluss, aga viimased nädalad ongi mul koguaeg plussis olnud. Nuuks!! Arvutasin nüüd välja, et kui ma tahaks tabelis oma nime järel taas näha -10%, siis pean järgmiseks reedeks saama kirja -0,9kg. Võtangi sellise pisikese eesmärgi nüüd kohe praegusel momendil ette. Teen nüüd poenimekirja, et peale lõunat poodi minnes ei satuks korvi väga valesid kaupu.
Muide ma ju siiani töötasin poes ja kui tuli magusaisu, siis sai see kohe ka rahuldatud. Järgmisel nädalal mul magusat nii lähedal enam pole, lähim pood jääb 0,5km kaugusele ja sinna ei kavatse ma küll minna, isegi mitte lõunapausi ajal. Pean leppima sellega, mis kaasas. Kui vaid oleks nii palju mõistust, et suures mahukas käekotis ei leiduks magusat enam.... pean iseloomu kasvatama. Esimene nädal on tõenäoliselt raske, väga raske. Aga eks ma siis kirjutan mingile puujupile (paber ju kaoks kohe) suurelt ja punaselt
-0,9kg ja pistan selle kommi asemel käekotti
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kopsiine 17.11.2012 12.30.