Kuupäev: 03. February 2012, kl 15.26
Minu kalorinorm on 1605, selle söön reeglina täis ja mõni päev veel pealegi, aga igaõhtust rattaga sõitu-41-42 minutit ja 15 minutit kodust jõusaali (hihi

, hantlitega vehkimist)kirja ei pane. Kui ongi päeval mõned kalorid üle olnud, siis sellest katab ära ja jääb varuks ka. Aga loobunud olen nisujahust toodete tarbimisest, suhkrut ei tarbi pea üldse, minu toidulaual on hommikul võileibade asemel pigem müsli ja ikkagi, kõik söögi ma siiski kaalun üle, kas mahub mu päeva kalorinormi või mitte. Eks näis, kas selline kaalulangus mulle ka edaspidi osaks saab, aga ma siiski töötan selle nimel, et suveks vähemgi vorm oleks.
Ütleme siis nii, et ma võtan kogu seda kaaluteemat väga tõsiselt, sest jõulupeo pilte vaadates tabas mind tõeline šokk- ma pole elus nii palju kaalunud, no ega peeglisse ka väga vaadata ei tahtnud ja pilte ju tavaliselt ka iseendast ei tee.
Seega, see esimese kuu tulemus KA-s andis mulle motivatsiooni jätkata

ja loodan,et jõud ei rauge enne suve.
Merr, super tulemus sel nädalal

, Muutused- ka väga šeff tulemus

, kõik teised- me kõik oleme ikka super tublid, et liigume miinuspoolel, mis sest et teosammul, tähtis on see, et edasi või kasvõi paigal, aga mitte tagasi.
Loodan, et järgmine nädal pole enam nii külm ja keha ei hoia igat grammi pekki enam kinni ja järgmise nädala tulemus on kõigil veelgi rahuldustpakkuvamad. Seniks aga -kui vaja andke üks päev isudele järele, küll järgmisel päeval tagasi võtate ja
ärge külmetage.
Ilusat nädalavahetust, Anne