Kuupäev: 13. January 2012, kl 14.31
Juhuuuu ja jõudu kõigile!
Tore, et olete nüüd ilusti siia üle kolinud! Paljud on ka tublid olnud, nagu ma vaatasin.. ega see -300g pole ju paha tulemus.. mina olen selle üle väga rõõmus! aa, minu kaal ka siis täna hommikul 67,0.. ma ei saa aru..pühade ajal, kus liikumist oli nii minimaalselt ja söömist topelt kogustes rohkem, olin korra isegi 65,8 juba (vana aasta viimasel hommikul) ja nüüd, kus peaks juba vanas rütmis kõik tuksuma, siis tuleb jälle juurde..imelik asi see inimkeha ikka..
Loomulikult ma ei salga,et toitumist ma väga rangelt ei piira, sest pere kõrvalt on minul seda (vähemalt meie peres) päris raske teha..
mängin ainult kogustega, kellaaegu ma ka omale ei sea, sest vahel on neist raske kinni pidada.. eriti, kui kuskil liikvel olla. Loodame, et saab selle tabeli ka lähiajal kuidagi siis üles..
Edu kõigile ja eneseusku ning positiivset meelt!
Minge välja talverõõme nautima, mina plaanin homme oma selle hooaja esimesele suusavõistlusele minna! Mis siis, et suusatada veel pole saanud, aga jooksmas olen ikka käinud. sel aastal veel plaanis elu esimene poolmaraton joosta ja ka Kõva Mehe üritustel käpp valgeks saada..
väljakutseid jagub!!