Kuupäev: 27. January 2012, kl 10.12
Hu-hu-huu, no mis te arvate??
Minuga juhtus midagi eelmisel teisipäeval - nagu oleks tulnud mingid valged mehikesed kosmosest ja mu senised püüdlused, motivatsiooni jms. segi pööranud. Ei sujunud mul ei tööasjad, hoidsin kauge kaarega eemale siit KA-st, ainult lamasin ja sõin. Tööalaselt on mul käes kõige hullema tempoga ajad ja ma selmet ennast kiirelt liigutada, lihtsalt lamasin. Kuid jah - midagi on mul viga, sest ma olen jälle püsti, süümepiinu ei tunne ja soovin vaid endale meelekindlust taas kõik segipaisatu korda saada. Siis meenub mulle jälle mu lemmik ütlus teadmata autorilt: "
The secret of a getting ahead is getting started". Ja siin ma olen ja alustan uuesti.
Väike ülestunnistus ka - ma ei valeta, ei valeta tõesti mitte kunagi, sest mul tekivad süümepiinad. Ja enne, kui hakkasin kirjutama, siis korra mõtlesin, et äkki peaks veidi kaalutõusu vähendama, ehk siis valetama. Kuid siis ma mõtlesin kiirelt ümber just seepärast, et see jääks mind painama ja et muidu ma valetaks ju ka endale. Aga piinlik, et selline mõte üldse tekkis.
Kaal tänahommikuse seisuga 63,6, seega +1,90
Aga pole hullu, vähemalt ei tulnud algkaal tagasi
Ja äkki siis oli ikka kehal ja meelel vaja veel viimaseid päevi lubada endale täieliku puhkust ilma igasuguse distsipliinita, kuna teada on, et enam teisiti ei saa alates esmaspäevast, kuna hakkan peale paarikuulist puhkust taas tõsisemalt tööle
Ja teate, vb. ma isegi mõtleks nii, et toitumist muudan kunagi hiljem ja keskendun nüüd vaid tööle, kuid kuna ma siin duellis, siis ei saa ju nii mõelda
Seega tänud teile, sest see aitab päriselt - olen ju alates aprillist 2011 siin KAs, kuid kuna pole enne duellis olnud, siis on mul eelnevalt paaril korral max nädalaks ajaks jätkunud seda indu siin jätkata. Ja vähemalt on mul juba ületatud KAs järjepidevuse rekord, mida hea meelega päevast-päeva suurendan
Ja mul on ütlemata hea meel alati teiste õnnestumisi lugeda, seega
GO! GO! GO!
Ja veel üks ütlus, mis kehtib hetkel minu kohta - "
Many a false step is made by standing still". Ammutan sellest jõudu, kirjutan külmkapile ja üritan end liigutama hakata. proovin ka siia rohkem kirja panna oma päev-päevalist elukorraldust, et te saaksite mulle ata-ata teha, kui ma libastuma hakkan. Usun, et selleks me siin olemegi