Kuupäev: 03. February 2012, kl 08.53
Tänane kaal 62,7, ehk siis -900g, tasa sõuan, kaugele jõuan
Olen siin pidanud vastu juba 32 päeva jutti - pow-wow-wooo.. Selle üle on mul väga hea meel ja kõik on läinud suures plaanis suurepäraselt (kui mõni väike libastumine välja arvata). 2,1 kg on ikkagi maas kuu ajaga ja ma ei nurise
Küll aga mõtlen, et peaks veidi tugevama distsipliini ja reeglid endale looma, et mitte enam libastuda, kuna vastasel korral pean terve igaviku siin toite üles märkima, kuid see ei ole kindlasti minu eesmärk. On väga palju muid tegevusi ja hobisid, millele oma aega pühendada, ja ma ei tahaks veeta siin foorumis nii suurt osa oma päevast mitmeid aastaid järjest (hetkel ei saa aga midagi parata, sest millegipärast tahan koguaeg siin käia ja teiste lugusid lugeda ja pidevalt siis selle kaaluteema ümber arutleda ja mõelda
) Seega võtangi tänasest seda kui limiteeritud projekti ja kuna kaaluabi kasutamisõigus lõpeb aprilli lõpus, siis selleks ajaks võiksin ka soovitud tulemusteni jõuda
Ma ei tea, kas teil on viitsimist minu pikki tekste siin lugeda, kuid panen siiski kirja oma eesmärgid - vähemasti siis enda jaoks
Seega uued eesmärgid järgmised:
1) kuni uue kaalu algusnumbrini langetan kaalu peamiselt söömist kontrollides
2) uue kaalu algusnumbri tekkimisel lisan spordiklubi treeningud (peamiselt aeroobse
rasvapõletuse, max 1x nädalas lihastreening)
3) peale mõõtude vähenemist ja keha rasvaprotsendi korda saamist hakkan vormima lihaseid
(suurendan lihastreeningute arvu).
Eelneva saavutamiseks tuleb lisada alates tänasest järgmised tegevused:
- juua igapäevaselt min 8kl vett
- püüda tarbida päeva kcal ära enne kella 19:00i
- igahommikune keha kuivharjamine + kreemitamine
Loodan, et kuna nüüd välja soristasin oma eesmärgid, siis motiveerib see mind ka seda plaani jälgima
Ja toidulaud on mul oi kui tervislikuks muutunud - see on juba võit omaette
Teile kõigile hästi palju edu kaalu langetamisel ja pea püsti ka juhul, kui iga nädal miinust ei tule! Positiivsus on see, mis viib edasi ja sunnib ka kilod kaduma! GO!Go!Go!