Mul ka suuremad lapsed 16 ja 19, kuid noorem veel 5 ja vajab siiski järelvalvet. Trennitegemise teeb raskeks see, et meesterahvas kuigi suur spordisõber pole, kuigi peale sõjaväge käis igal õhtul jooksmas, kuid nüüd elu mugav, naine olemas ja pole seega vaja enam eriliselt pingutada. Ja milleks siis naiselgi vaja end väljas kõigile näitamas ja esitlemas käia.. Kahju, et enese keha hooletusse jätmine nii suure kibestumuse taha kaob, et teistelgi seda teha ei lasta...
( a la: "kelle jaoks sa end treenid, dieeditad ja silud, mulle käid niisamagi hea!" ) Püüan siiski iseendale iga võimalikku hetke "varastada", kuna olen eluaeg armastanud ja harjunud sporti tegema ja ametki selline, mis eeldab pidevas liikumises olemist. Kurb on endast, et tihtipeale peab selleks lausa valetama ja mõnd asja varjamagi, justkui oleks tegu truudusetusega.. Kui räägin asjadest nii nagu nad on ja et soovin tegeleda spordiga ja vahel käia võistlemas, siis lõppeb see meil suure tüliga (enamasti).
Küll aga mõtlen, et peaks veidi tugevama distsipliini ja reeglid endale looma, et mitte enam libastuda, kuna vastasel korral pean terve igaviku siin toite üles märkima, kuid see ei ole kindlasti minu eesmärk. On väga palju muid tegevusi ja hobisid, millele oma aega pühendada, ja ma ei tahaks veeta siin foorumis nii suurt osa oma päevast mitmeid aastaid järjest (hetkel ei saa aga midagi parata, sest millegipärast tahan koguaeg siin käia ja teiste lugusid lugeda ja pidevalt siis selle kaaluteema ümber arutleda ja mõelda
) Seega võtangi tänasest seda kui limiteeritud projekti ja kuna kaaluabi kasutamisõigus lõpeb aprilli lõpus, siis selleks ajaks võiksin ka soovitud tulemusteni jõuda
Ma ei tea, kas teil on viitsimist minu pikki tekste siin lugeda, kuid panen siiski kirja oma eesmärgid - vähemasti siis enda jaoks
Ja toidulaud on mul oi kui tervislikuks muutunud - see on juba võit omaette
.Anny22 sinust on mul tõsiselt kahju, sellised asjad nagu sport ja endaga tegelemine ei tohiks küll üheski peres selliseid suuri tülisid tekitada.....mul on tõesti kahju, et selliste asjade jaoks oled sunnitud otsima hädavalesid jne. mina sedasi ei suudaks, õnneks minu mees on just selline kes tunneb headmeelt selleüle kui ma ennast liigutan ja tgelen endaga. tema lahedad sõnad mis mulle endale hästi meeldivad on järgmised, peaasi, et sa kurjaks ei muutu
sest tihti tühi kõht ja dieedid on mind kurjaks teinud 
aga siin olles ma pole tundnud mitte midagi veel sellist ebameeldivat, mis mind kurjaks teeks. pean silmas just tühja kõhtu või soovi midagi süüa aga ei saa 

. Soovin teile ilusat nädalavahetust ja hoidke ennast soojas, sest lubab alles õiget külma nädalavahetuseks .

Aga olen rahul, kuna teisipäeval oli kaal 81,8

Ma muutsin oma kaloraazi ja eks keha hoiab kõigest kinni. Eks lasen aga edasi, küll see miinus ka tuleb. Vähemalt on söömisorgiad kontrolli all. Eile küll natuke libastusin, aga lubasin endale ainult pähkli-rosina segu, see vähemalt tervislik
, meil ühine hobi ka - nii et vähemalt 1x nädalas käime koos trennis ja muidugi võistleme omavahel
st et paneme vahele kas pannkoogid, rämpstoidu,või mida iganes - ja tavaliselt ta võidab, mis polegi nii kahju, kuna ega ma neist asjadest hooligi
Aga trenni teeb huvitamaks ja vahel ikka ma võidan ka
Kaalume me samuti igal hommikul, seega on mõlemal ülevaade teise seisust
Ja siis hea nokkida, kui teisel mõnisada grammi juures on. Siis läheb raskeks, kui ta end käsile võtab, ehk siis natuke söömist korrigeerib - siis läheb tal kolinal kaal alla, mina aga pean hullult jälgima, et veidike kaalu alla saada
Ja võistlemas käime ka koos ja siis samuti paneme midagi vahele, seega meil pidev võistlus omavahel
Sa anny22 ürita kuidagi oma mees välja saada, midagi koos tegema - kasvõi bowling, piljard - mis siis kui ise ei oska, ma ka näiteks piljardit ei oska, aga ikka käime vahel mängimas - las mees saab särada ja näidata, milles ta osav on - ja kiita tuleb ka
Ta sul ju jooksmas käis, seega päris spordivõhik ju pole. Meelita ta välja ja küll näed, kui rahul ta pärast on. Ja kindlasti leebem sinu sporditegemise vastu. Sellised mõtted mul
Kaal 78,1kg... Oi kuidas tahaks juba kahte seitset kõrvuti näha..

Kaal

. Kõik on muidugi mu enda süü, ebatervislik söömine ja vähene liikumine; tööl on ka hullult tegemist, siis mul kohe söögiisu tõuseb ja eriti magusaisu.
Siin on meie 4.nädala tabel Rõõmsat nädalavahetust ja vastupidavust veebruarikülmas!

Teie olge tublid ja kui rohkem aega saan, siis kirjutan ka pikemalt oma teekonnast ideaalsesse vormi. Ja toetage ikka üksteist ja vürtsitage foorumit oma tegemiste-toimetustega, mina liitun pikemate postitustega taas ca kahe nädala pärast!
saba rõngasse ja EDASI!