Kuupäev: 20. February 2012, kl 13.30
Tere,
vabandan ka, kuna ei jõudnud reedel arvuti taha. Minu kaal 62,7
Tõeliselt raske nädal, kuna tegelesin erinevates eestimaa paikades toodete promomisega. Pean ausalt ütlema, et unetunnid öösiti olid sel nädalal max 7h pikad, pigem 4-5h, söögid pärinesid peamiselt kiirtoidu nimetuste alt, kogused olid küll väikesed, kuid tasakaalustatud toitumisest jäi ikka asi väääga kaugele, lisaks need hilisõhtused söömised, kuna varem polnud lihtsalt võimalik. Lisaks see füüsiline koormus kaupade lahti- ja kokkupakkimisel + vedamisel + välja panemisel + terved päevad müümisel - see oli päris hull, kuid täna lasen oma kehal valutada ja terveneda

Ja kuigi sel nädalal tõstsin tööasjad enesest kõrgemale, ei saa ma vigiseda, kuna materiaalses mõttes oli väga edukas nädal

Selle nädala algus tuleb rahulikum, püüan rohkem toitumise peale mõelda ja ilusti toidupäevikut täita. Ja tasapisi pean harjutama end järjest kasvava töökoormusega ja püüdma leida võimalust ja tasakaalu, jõudmaks lisaks tööle ka kaloried lugeda

Kuid ma olen kuulnud, et harjutamine teeb meistriks, seega ma kindlasti alla ei anna!
Head!
Änn