Kuupäev: 25. February 2012, kl 14.02
Hommikut, või siis juba lõunat, või siis Londiste (vaatasin, et juba poole 6-st kribasid) jaoks juba pealelõunat
Milline imeline päev - tegin endale niiii nämma hommikusöögi, et ise ka ei usu, tasakaalus toitumisest on küll asi kaugel kuid hommikusöögipunktidesse mahtusin ilusti. Ja nüüd kuidagi nii hea ja kerge ja palju powerit, seega panen teile kiire ülevaate retseptist: kausi põhja rebisin jääsalatit 30g, peale lisasin piisas õlis ja võis praetud porrut 30g, siis lisasin konservherneid 50g, peale tuunikala tilliga Rainbow (ainult Prismades ja minu totaalne lemmik) 50g, siis munapudru (kuival pannil praetud) ühest munast, 40g maitsestamata jogurtit + 25g Hellmann´s Light majoneesi + loomulikult ohtralt erinevaid pipraid

MMM, no see tõega maitseb hästi. See on u. 300kcal hommikusöök, muidugi valgud ja rasvad sellega kõvasti üle, kuid mulle sobib, kuna söön lõunad päris süsivesikuterikkad. Ja lisaks ma usun, et hommikuti tuleb nata rohkem rasvu süüa, et seedesüsteem päevaks ette valmistada
Eile muide jäin oma punktidega 93 juurde, kuidagi ei mahtunud lihtsalt rohkem ja kell oli jälle 9 õhtul

, kui õhtusöögi alles sõin. Ja vett kaanisin looma moodi, sest eile oli suurpuhastuspäev - see ajab mind alati hullusti jooma

Igasugu jooke, sest õhtul võtsin ka pingviinde paraadi kõrvale 150g head punast veini

Ühesõnaga nautisin päeva. Ja kuna tegu suurpuhastusega, siis loomulikult pole see veel valmis, seega täna jätkan
Ja Londiste, mul hea meel kuulda, et ilma trennita ikka veel ilusti alla võtad, ma ka nüüd proovin nii, et ei mõtle kogu aeg trennile vaid võtsin eesmärgiks, et lähen trenni siis, kui 5 ette tuleb. Usun, et sinna pole palju aega
Aretha, tänud heade sõnade eest ja ma olen jah hirmus positiivne kogu aeg. Põhjuseks on see, et 2011. aasta oli minu jaoks murranguline, nimelt ütlesin lahti kõigest, mis mind frustreeris, st. töökohast, kuhu oli igal hommikul nii raske minna, et... ning ka suhtest, millega ma rahul ei olnud, kuna olime elukaaslasega vastandid

Nüüd püüan kõike korda seada, naudin vallalise elu ja naudin seda, et olen taas elurõõmus ja uudishimulik ja tahan saada osa erinevatest teemadest ja omandada uusi kogemusi, lisaks on käsil unistuste töö poole püüdlemine. Ja kõik on lihtsalt suurepärane ja soovin teile kõikidele, et leiaksite ka endas üles selle positiivsuse, sest uskuge mind, nii on elu kerge ja tore! Selline lugu siis!
Edu kõigile ja rõõmsat meelt ja palju armastust ja soojust teie südameisse!
Ja kui te leiate endas kõik eelnimetatu, siis see otsususekindlus öelda "ei" üleliigsele toidule, mida su keha tegelikult ei vaja, on kergem, palju kergem!