Kuupäev: 22. March 2012, kl 11.09
Väga kurb on tõesti lugeda neid teemasid. Ma olen kunagi ise ka ennast näljutanud, keskkooli ajal. Õudne mõeldagi. Vanematel tuleb oma lapsi toetada, mitte kritiseerida. Minu ema koguaeg hoiatas, et ära võta saia juurde, ära söö magusat jne jne. Kaalusin 52 kg ja arvasin, et olen kõige paksem inimene

Praegu vaatan pilte - täielik kõrs olin

Tagantjärele saan aru - ema oli ise väga sale ja oli kunagi paksuks läinud peale 1. last ja taas alla võtnud, tahtis mind selle eest hoida, aga mina ei saanud aru, et tegemist preventiivse meetodiga ja arvasin et olengi paks..ja kõige krooniks pideva näljutamise tulemusena läksingi lõpuks paksuks. Ma pole kunagi nii paks olnud kui ülikooli alguses, isegi rasedana kaalusin kokkuvõttes vähem. Sain muidugi palju haiget selle pärast, ja siiamaani olen metsikult tundlik oma kaalu ja ümbermõõtude pärast. Tunnen end tõeliselt hästi ainult siis, kui mu kaal on alla 60, kuigi annan endale aru, et mu KMI polegi enamvähem kunagi normi piirest väljunud ja olen ka suurema osa elust end liigutanud, jooksnud ja käinud pilatese-joogas-shapingus. Nii et kui teil kunagi tütrd sünnivad, palun olge hästi ettevaatlikud, mida neile ütlete!