Kuupäev: 16. March 2012, kl 13.26
Hommikust! Kõigil nii ilusad näidud! ja kujutage ette, ma ei saagi oma numbrit teatada, sest ma kukkusin eile nii hullusti, et ma ei saa kaalu peale mindud! Kohutav! Eilse näidu järgi mul paraku kaalukaotust ette näidata kahjuks ei ole, enamvähem nulliring.
Anne, suur tänu viite eest! Mul on täpselt sama asi käsil, mis Sul - samuti üritan tervislikumaid toiduvalikuid teha. Ma ise püüan süüa nii, et 80% oleks taimne, soovitavalt toortoit, aga gluteeni ma päris ei väldi. samuti olen vahel joonud seda chai latte kontsentraadist jooki ja söönud 85% šokolaadi mõne ruudu. Kaerahelvestest ja rukkileivast ei suuda ma vist iialgi loobuda

Ka minu hommikusöögid ongi viimasel ajal puha smuutid - igasugustest magusatest puuviljadest, toitvuse mõttes lisan sageli pähkleid, kookospiima, kaerahelbeid või avokaadot. Lõunaks näiteks tatar koos tofu, värske salati ja hummusega, õhtuks püreesupp - täna tegin spinatist näiteks.
Sel nädalal käisin muidu korralikult joogas, aga nüüd on trennidel mõneks ajaks kriips peal
Palju õnne kõigile! Olete VÄGA tublid!