Kuupäev: 26. March 2012, kl 13.23
SORRY et õigel ajal ei kirjutanud, ei saanud netti, minu kaal siis reede seisuga oli 63,0 ehk siis pisikene kadu aga no hea seegi
Sellest nädalast alates hakkasin trennis käima, ja no parim algus päevale on ujumine, jõusaal või rattasõit, pärast on niii hea enesetunne ja no eriti just emotsionaalses mõttes, tunnen et olen olnud nii tubli, ning tuleb kohe energia kõike teha ja toimetada
Omast kogemusest võin öelda nendele kes pidevalt näksivad, nagu ma isegi, et parim sellest lahti saamiseks on leida endale nii palju tegevust et lihtsalt iunustad söömise
Mina teen endale TO DO listi, ehk siis kirjutan üles, mida päeva jooksul vaja öra teha, ning kui koguaeg on tegevust, niisama passimise hetki pole, ei tule toit meeldegi
Teine väga tõhus nipp minu puhul on enne sööki klaas vett juua, ning samuti pool tundi enne sööki. No kui ikka lõunasöögiks on mu lemmik pasta siis mina ennast tagasi hoida ei suuda ja võin 4 taldrikutäit ära süüa, aga kui enne o 2 klaasi vett kõhus, siis lihtsalt ei jaksa
Samuti ei ole ma millestki heast loobunud, lihtsalt vähendan ebatervisliku hulka ja suurendan tervisliku hulka. No kui ikka on sünnipäevale minek, siis ma ei kavatse lauas istuda ila voolamas ja vaadata kurvalt kuidas teised mugivad, võtan ka kooki kui isu on aga lihtsalt väiksema tüki
Kui päevade viisi end piinad olematu toidukogusega ja maitsetute roogadega, siis ühel hetkel lihtsalt murdud ja õgid 1 päevaga kõik pingutused tasa..
Vahest kui väga käest ära läheb ning kogemata tõesti üle söön, lähen lihtsalt pärast tunnikeseks koeraga jalutama või rattaga sõitma, väike lisatrenn
Ja kindlasti on tähtis mitte sundida ennast midagi tegema, st kui ikka jõusaal ei meeldi, milleks ennast piinata? Mina nt naudin tantsimist-käin klubides ja tantsin reaalselt 4 tundi järjest! Samuti nüüd hakkab pihta jalgrattahooaeg-käin igal pool jalgrattaga. Lemmik muusika käima ja sõitma, no on mõnus!
Aegajalt ujun ka.
Need on siis minu põhilised nipid, mis hetkel meelde tulid. Tellisin omale ka toitumisspetsialistilt toitumiskava, pärast jagan teiega ka
PS!Toitumisspetsialist soovitas, et 1 päeva nädalas võtaksin niiöelda õgimispäevaks, kui võin kõike süüa. See on väga hea, sest kui ikka mega magusaisu on, mõtlen sellele, et niinii ainult 2 päeva veel ja siis saan
Ja kui kogu nädala korralikult toituda ja siis see nö õgimispäev kätte jõuab, siis tegelikult polegi eriti millegi ebatervisliku isu, kuna orgamism on tervislikuga juba harjunud
Aga lihtsalt see teadmine, et ühel päeval võin, aitab talitseda tekkivaid isusid!