Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 16
Re: deullitajad
Saatis: getu5
Kuupäev: 16. March 2012, kl 08.34

hommikust smiling smiley kahjuks ei saa ma ennast täna kaaluda kuna pidin maale eile õhtul tulema ja siin ei ole kaalu, aga ma ütlen enda eilse hommiku kaalu. See oli 80,7

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: nikita99
Kuupäev: 16. March 2012, kl 08.43

No nii tere... minu kaal on hommikuste andmetega 70,6....

üllatus... siin paaril õhtul sai nüüd veini lürbatud... ja kartsin hullemat... aga oh imet.. smiling smiley väga hea üllatus... tuleb lihtsalt järgida, mida suhu paned.. ei tasu tõesti veini kõrvale juuste ja viinamarju õgida ja mingeid saiakesi...

Ise üritasin üli lahjasi toite süüa... loomaliha ja köögivilja hautis, natukene!!!(mis maitsed tegelikult oivaliselt.. Võite otsida retsepti Nikita kanawok... jätke kana seest ära,kui tahate nt liha kõrvale seda teha)... ja magusaks viilutasin õune lauale.. smiling smiley

Trenniks panin kodus uut tapeeti grinning smileygrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Gaal
Kuupäev: 16. March 2012, kl 08.49

Hommik!
Minu kaal näitas täna hommikul 74,0 kg. Lootsin kolme seitsme kõrval näha , aga tutkit eye rolling smiley. Aga asi seegi . Siiamaani on kõik jube tublid olnud ja kaalunubrid väga ühkelt langenudsmiling bouncing smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Jwow
Kuupäev: 16. March 2012, kl 09.26

Mul siis 63,3
Korralik kaotus, aga haiguse arveltsad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 16. March 2012, kl 10.17

Tegin tabelit veidi ümber smiling smiley Tabel

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Anne
Kuupäev: 16. March 2012, kl 10.23

Tere

Minu kaal täna hommikul 64,1 ehk -900g

Hetkel üritan mõnes mõttes paastukuuga kaasa minna - see tähendab, et väldin hetkel lihatooteid, piima tooteid ja gluteeni tooteid ja alkoholi. Kuid söön ohtralt rohelist kraami ja häid rasvu - seemned, õlid. Kui vaatan oma gda näite, siis põhimõtteliselt tarbin rasvu 100 % või rohkem, valke ka 100% ja süsivesikuid 80 % ringi päevasest soovitatavast kogusest. Tasakaalus toitumise ring on ka isegi tasakaalu saadud, mida pole minuga praktiliselt kordagi juhtunud 1,5 aasta jooksul, mil siin kaaluabis olen toimetanud(seda küll suurte pausidega). Iga päev söön oma siin püstitatud eesmärgi järgi ca 1650 kcal.
Loobunud pole ma näiteks kohvist ja hommikusest riisihelbe pudrust linaseemnete ja nisukliidega (ainuke gluteen) võisilmaga. Ja väga rangelt ma ka nendest reeglitesse ei suhtu, naistepäeval sai kaks suurt ja shokolaadist pungil muhvinit söödud, samuti sai see nädal šokolaadi vulkaan kinni pistetud. ja suurepärane magusroog, mille olen enda jaoks avastanud on kooskospiimaga marja-banaani smuuti, mida kodusolevatest marjadest ja puuviljadest kokkuvuristan.
Trenni hetkel eriti ei tee , päevas üritan kõndida 10000 sammu, nädalavahetusel võtan suuremaid kõndimisringe ette. Aga tean juba ammusest ajast, et minu kehale eriti ei meeldi kui trenni teha, siis ta satub segadusse ja kaal jääb seisma ja ma pole osanud reguleerida oma toitumist vastavalt trennidele. Kõige paremini langeb kaal, kui treenin väga mõõdukalt - peamiselt kiirkõndimisega.

Muide väga häid nippe ja retsepte on sellisel lehel. Soovitan soojalt teha sealt salateid näiteks.

[www.wholeliving.com]

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 16. March 2012, kl 10.38

Tere!

Minu tänane kaal on siis 69,9. Olin numbrit nähes suht üllatunud, aga ilmselt sai trenniga liiga tehtud. Mul nimelt trennifanatist sõbranna, kes muidu õpib välismaal, tuli 2 nädalaks Eestisse ja endalegi märkamatult olen ma see nädal iga päev 2h tenni teinud. Proovin nüüd uue nädala rahulikumalt võtta, sest tahaks, et kaalulangus jääks ikka sinna tervisliku 0,5 kuni 1kg'ni nädalas.
Aga ma vaatan, et üldiselt oleme me kõik maru tublid olnud smiling smiley

Ja lisaks veel, et sellega sai mu esimene eesmärk täidetud...nimelt nr 7 kaalunumbri alguses on taas nr 6 smiling smiley Järgmiseks püüan selle teise numbri seal taga saada 5 peale ja siis võib suvi tulla smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mimmu24 16.03.2012 10.40.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 16. March 2012, kl 11.10

Tere
Teatan kerge häbitundega siis oma kaalu 80,9. laup.kohe peale eelmist kaalumist tõusis kaal tervelt kilo võrra .Õnneks pole halba ilma heata. See ehmatus pani mind ennast kokku võtma.
Nädala lõppuks sain isegi 100g miinuse. Vaevalt et oleksin üksi seda suutnud nii et suured tänud teile

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 16. March 2012, kl 11.26

Hommikust! Kõigil nii ilusad näidud! ja kujutage ette, ma ei saagi oma numbrit teatada, sest ma kukkusin eile nii hullusti, et ma ei saa kaalu peale mindud! Kohutav! Eilse näidu järgi mul paraku kaalukaotust ette näidata kahjuks ei ole, enamvähem nulliring.
Anne, suur tänu viite eest! Mul on täpselt sama asi käsil, mis Sul - samuti üritan tervislikumaid toiduvalikuid teha. Ma ise püüan süüa nii, et 80% oleks taimne, soovitavalt toortoit, aga gluteeni ma päris ei väldi. samuti olen vahel joonud seda chai latte kontsentraadist jooki ja söönud 85% šokolaadi mõne ruudu. Kaerahelvestest ja rukkileivast ei suuda ma vist iialgi loobudasmiling smiley Ka minu hommikusöögid ongi viimasel ajal puha smuutid - igasugustest magusatest puuviljadest, toitvuse mõttes lisan sageli pähkleid, kookospiima, kaerahelbeid või avokaadot. Lõunaks näiteks tatar koos tofu, värske salati ja hummusega, õhtuks püreesupp - täna tegin spinatist näiteks.
Sel nädalal käisin muidu korralikult joogas, aga nüüd on trennidel mõneks ajaks kriips peal sad smiley
Palju õnne kõigile! Olete VÄGA tublid!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Craft
Kuupäev: 16. March 2012, kl 12.02

raporteerin 71,9 smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Gaal
Kuupäev: 16. March 2012, kl 12.17

Loen siin, kuidas paljud köögivilju söövad. Sööks ka, aga millegi pärast ei meeldi minu seedimisele toored juurikad ja nendest tehtud salatid. Armastan nt. toorest porgandit väga , aga ei saa seda palju süüa, sest pärast on suht kehva tunne kõhus, pluss veel gaasid sinna juurde. Sama lugu ka paljude toorsalatitega. Kas teie tunnete vahet, kui olete söönud putru või toorsalatit? Minul on nt, peale toorsalatit alati nii raske ja paha tunne kõhus , aga peale putru kõik ok. Kas kellegil veel nii?

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 16. March 2012, kl 12.36

Minul on ka nii, aga ainult teatud asjadega. Näiteks ei saa ma väga süüa toorelt õunu, kapsaid (va lillkapsas), kaalikat. Samas näiteks porgandit võin vitsutada nii palju kui jaksan. Ma arvan, et sa peaks proovima erinevaid värskeid asju. Näiteks avokaado on väga hea, mina lõikan avokaado pooleks, võtan kivi välja ning panen kivi asemele spl oliiviõli ja törtsu mahedat sinepit.
Või siis kui sulle ikka midagi ei sobi, siis söö lihtsalt töödeldud kujul, ega nad selle pärast halvemad pole. Näiteks minu viimase aja totaalne lemmik on natukese soola ja rohkete köömnetega ning oliiviõliga üle pintseldatud ahjupannil küpsetatud kõrvitsa ja peedilõigud.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Anne
Kuupäev: 16. March 2012, kl 12.52

Mina üritan igapäevaselt suhkruid ka vältida paastukuu raames. Ja ega ei olegi seda magusaisu tulnud, kookospiim marjadega on ka magus minumeelest.

Üks põhjus, miks ma ise selle ettevõtsin on see, et ma olen väga allergiline. Paastuga saan keha allergeenide taset veidi allapoole tuua ja testin, et kas ilma gluteenita ja piimata on mu kehal parem. Üldiselt ma arvan, et ma munapühadeni katsun üldjoontes järgida seda paastu, kuid siis tahaks ikka teisi toiduaineid tagasi tuua. Ma olen väga suur kohupiima, jogurti, keefiri sõber. Ja üldjoontes ma ei poolda ka mingite toiduainete täielikku välja jätmist menüüst. Aga praegu on see küll hea, kehal on hea olla ja hetkel pole raske ka selle menüü jälgimine - uued huvitavad retseptid.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 16. March 2012, kl 14.59

Tabel

Oleme kõik väga tublid olnud- Aplaus meile! Hoida kaalumuutus nullis on ka omaette saavutus, vähemalt polnud pluss smiling smiley Kuid tundub, et üks osaline pole oma andmeid sisestanud.. Kui andmeid nädala jooksul ei sisestata, siis arvatavasti teen kustutustööd..

Uueks kaalumiseks ootan mina uut numbrit.. 23.märtsil

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 16. March 2012, kl 21.47

Mul selline küsimus, et kas teist keegi on netist ostnud/tõmmanud mingeid treeningvideosid, mis on head olnud? Mainin ära, et võiks olla ikka selline treening, mis on algusest peale ehk siis soojendus, lihastöö ja venitus kõik üheskoos (mulle need youtube variandid, et jupi kaupa treenida ei meeldi).

Ma ise siin tõmbasin endale Jillian Michaels'i treeningvideo "30 day shred" ja see oli päris tõhus, aga see muutus pikapeale igavaks, sest tegelt seal on ainult 3 erineva raskusastmega treeningut, mida siis igaühte tuleb teha 10 päeva. Aga kui keegi otsib endale tõhusat kodustreenimise videot, siis seda soovitaks küll. Igakord kui uue kavaga alusasid, siis esimesed 2 päeva olid ikka lihased valusad ja seal ei kasutata mingit erilist varustust: raskused (mul olid neiks veepudelid) ja siis matt (ma panin lihtsat käteräti põrandale).

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: Anne
Kuupäev: 17. March 2012, kl 08.57

Keegi siin kaaluabis soovitas Tony Horton's Complete Power 90 Series
Isegi hankisin selle netist,kuid trenni ei ole teinud selle järgi, kuid kui mälu ei peta, siis seal on olemas kõik soojendus, lihas jne.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: anny22
Kuupäev: 18. March 2012, kl 00.40

Sorry, olin eile ja täna veits töine, kuid kaaluda ei unustanud. Seis oli endine, ehk siis 66,5 naiste värgid vist tingivad selle(nii olen kuulnud..tongue sticking out smiley ).

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: aretha
Kuupäev: 18. March 2012, kl 10.34

Siis oleme Sinuga ühes paadis, Anny smiling smiley mul ka naistevärk ja kaal seisab. St tegelikult on mul täna kindlasti kohutav pluss, sest ma kukkusin eile õhtul lihtsalt heast peast õgima. Krt, minusugune loll ei tohi mingeid paastusid harrastada, sest see lõpeb alati ülesöömisega. Ühesõnaga ma otsustasin lõpetada toidu valimise - st üritan küll teha tervislikumaid toiduvalikud - aga ei välista midagi, arvan, et see on kokkuvõttes parem. Sest mis kasu on nädal aega puha toortaimetoitu ja vitamiine ja igasugu supertoitu sisse ajada ja siis laup õhtul süüa kooki, võileibu, soolapähkleid, komme ja veel igasugu muud jama? smiling smileysmiling smileysmiling smiley Ärge teie teised nii tehke, palun, tänahommikul oli mul tõeline söömispohmell!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 18. March 2012, kl 10.59

Mina loobusin ka toiduvalimisest, sest ma sain aru, et ma lihtsalt armastan söömist nii palju, et sellest ei tuleks midagi välja. Ma seekord otsustasin panustada trennile ja sellele, et oma magusaisu söön täis hommikuti.Ja esimese nädala põhjal võib öelda, et töötas.

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 18. March 2012, kl 20.04

Terekest kakukesed
Mina ostsin eile Nõmme ujulasse kuu kaardi.Kuna olen loomult kapitalist siis proovin võtta viimast ja iga päev seda kasutada.Pole ju mõtet maksta kui ei kasuta.Kui keegi tahab võib kamppa tulla sest koos on lõbusam .Ujumise juures on hea, et veest paitab vällja ainult pea ja kogu muu ilu jääb diskreetselt varjatuks.Kahjuks avastasin selle alles hiljuti

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 18. March 2012, kl 21.03

Ma leidsin Õhtulehest üle tüki aja päris asjaliku artikli, jagan teiega ka: [www.ohtuleht.ee]

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: LiinaA
Kuupäev: 18. March 2012, kl 22.21

kas tohib ka teiega liituda??

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 19. March 2012, kl 10.07

No, eks Sa ühine siis smiling smiley Esimene kaalumine on ära olnud.. Ehk annad andmed, mida tabelisse lisada? Tabel

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: LiinaA
Kuupäev: 19. March 2012, kl 11.38

nii siis
pikkus 163 cm
algkaal 1,5 kuud tagasi oli 64,5, aga nädal tagasi oli 61,8 kg
reedel (kaalumis päeval) oli 61,2 kg

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: getu5
Kuupäev: 20. March 2012, kl 08.12

Hey, kuidas läheb`?
Kas nädal algas positiivselt?
Mul oli eilne päev üpris hea kuni õhtuni. Õhtul Tahtsin nii väga midagi head. Kokku tuli õnneks natuke vähem kcal kui oleks tohtinud ning täna oli õnneks kaal langenud mitte tõusnud. Kohe hakkas palju kergem. Vahepeal teil oli teema, et mõned ei söö peaaegu mitte midagi. Mina leian, et see pole kõige õigem tee kaalu langetamiseks. Igaüks teab küll ise, mis teeb, aga ma ei soovita ennast näljutada. Paar aastat tagasi ma pidasin petti dieeti. Hommikul ja õhtul jõin kaks klaasi petti ja lõunal sõin seda toitu, mida pakuti. Ma kaotasin tookord seitse kilo vähem kui kahe nädalaga. Algul oli küll tore, et oh nii palju kaotasin, aga siis ma läksin mandrile õppima ja mulle meeldis too aeg ikka napsutada ning ühikas põhitoiduks oli makaron. Need kilod tulid kohe täiega tagasi ja lisa kilod veel pealekauba. Nüüd olen sellest õppinud, et ei tasu loobuda asjadest, mida sa armastad. Vahel tuleb neidki süüa. Korra nädalas võib olla patu päev, kus sa sööd oma lemmik asja. See ei too kaalu kohe tagasi, kui sa oled eelnevad päevad ilusti söönud ja liigud piisavalt palju. Ma ei tea kui paljud teist trenni teevad. Kindlasti on siin inimesi, kellel ei ole oma kiire elu kõrval aega jõusaalis käia või kodus trenni teha. Mul on hetkel ka päris kiire aeg ja trenni jaoks jääb väga vähe aega. Jalutamas ma käin küll, see on mul päeva plaani sisse pandud, aga jõutrenni ei jõua ma teha alati. Teile ka soovituseks, et kui teil ei ole aega siis õhtul enne magama minemist võiksite teha 30-50 kõhulihast, leida jalale mõni hea harjutus ning kätele ja tagumikule grinning smiley Uskuge pärast on täitsa hea olla smiling smiley Isegi sellest natukesest jõutreeningust piisab kiiretel aegadel.
Kõike parimat teilewinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: lilu
Kuupäev: 20. March 2012, kl 14.23

tere smiling smiley
kas võib teiega liituda? smiling smiley pikkus 165, kaal 63 sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: anny22
Kuupäev: 20. March 2012, kl 14.30

Mina luban kõigile(eelkõige iseendale), et aprillis hakkan uuesti jooksmas käima. Praegu on lihtsalt nii kiire aeg, aga aprilliks saab loendus läbi (olen rahvaloendaja), siis on jälle aega iseendale leida ja viimane aeg on hakata treenima sügiseseks poolmaratoniks ja suvisteks jooksuüritusteks. Tuletage seda siis mulle jälle aeg-ajalt meelde, kui ma libastuma juhtun, eks! winking smiley ehk siis saab selle kaalu ka ükskord paika, oi, kuidas ma juba ootan seda..
Teile ka ikka jõudu ja uut motivatsiooni edasiseks ja ILUSAT PÄIKSELIST KEVADE ALGUST KÕIGILE!!! Anny

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Kuupäev: 20. March 2012, kl 14.52

Lilu, ma lisasin su!

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: lilu
Kuupäev: 20. March 2012, kl 16.14

tänud smiling smiley mind nii see tabel motiveerib smiling smiley
KES ÕHTUTI EI SÖÖ? kas peale 18.00 või 19.00- kuidas tunne on? kui kiiresti olete sellega harjunud ? ise olen mittu korda proovin.....kui ikka ja jälle...... sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: deullitajad
Saatis: mimmu24
Kuupäev: 20. March 2012, kl 17.33

Lilu, seal ei ole kindlat kellaaega pärast mida ei tohi süüa, vaid oluline on see, et u 3 tundi enne magama minekut ei sööks. Mina näiteks lähen üldjuhul kuskil kella 10 ajal magama ja siis ma pärast 7 enam ei söö ja kui ikka väga tuleb näiteks magusa isu või tundub, et kõht läheb tühjaks, siis joon tassi taimeteed meega või söön näiteks kurki/melonit/porgandit.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 16


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.