. Langetan üksi edasi ja võrdluseks piilun teie tulemusi
.
Nii, et ei pea seltskonnast välja jääma. Lihtsalt meie omast, selleks korraks.
Edu!
).
) tuleb ka palju kiiremini - juba homme hommikul!
Ilma kiusatusteta ja seni on väga kerge olnud ennast jälgida. Menüü küll kaaluabi järgi olen ainult ühel päeval tasakaalu saanud päriselt, aga no see tundub vahepeal üsna keeruline, vaadates külmkappi.
Mul kipub olema valke hulga rohkem ja rasvu vähem kui vaja, isegi siis kui õli lisan igalepoole.
Aga see selleks. Liikumisega on mul ka natuke kehvasti praegu juba paar kuud. Olen käinud võimalusel natukene jalutamas (reedest saati siis iga päev üritanud) ja eile proovisin õhtul ka ujuda, aga seljaprobleemi tõttu on seda üsna keeruline ja valulik teha. Ei saa aktiivselt liigutada ennast, nagu harjunud olen. Samuti olen töölt eemal seetõttu ja ka sealne tavapärane aktiivne liikumine on elust puudu. Aga see selleks, seda enam pean toitumist jälgima, et midagi tohutult ülearu ei saaks.
Loodetavasti on reedel tulemusi näha, natukenegi.
Loodan,et duell mnd piisavalt motiveerib need viimased kilokesed maha ajama ja soovin ka teile EDU!

Minu kaal rõõmustav 73,3 kg (Duelliarvestuses -1,2 kg, eelmisest reedest, ehk nädala arvestuses -1,7 kg).

Tahaks loota. Ärge siis pahandage kui teile see nädal kaalu ei raporteeri, oli minu loo moraal.
Tahaks loota. Ärge siis pahandage kui teile see nädal kaalu ei raporteeri, oli minu loo moraal.
Mina sel nädalal ei saa üldse kiidelda tubli olemisega ja parimal juhul võiksin jääda nulli, kuigi karta mõned plussid hoopis sel reedel, aga ega see mind veel ei murra! Nii ka sind, ole tubli ja anna endast ikka teada!
Käisin eile opil, õhtul sain juba kõndima ja mind mitmeid kuid vaevanud probleem näib kadunud olevat. Jesssss!
Haavavalu muidugi veel on ja kõndida saab tasapisi ja raami toel. Aga SEEEE närvivalu on kadunud ja tulevik paistab Sunny
Loodan homme koju saada. Eks näis.

) ning minu jaoks täna väga oluline number, seega -1 kg