Nii loodan

Eks see "pirn" võib muidugi kaalule veel tulla... Aga loodan, et vast mitte. Edasi saan ja pean niikuinii jälle tublim olema ja lihaseid taastama hakkama.
Nii, et tulebki üks pooletunnine jalutuskäik nüüd. 
Teie kõik võite endaga ju veel rohkem rahul olla! Aga ärge valvsust kaotage, põrutan veel muidu mööda 

Seega minu kaal ei liigu ilmselt muus suunas, kui ainult üles nüüd järgmised 2 nädalat
(((( Eks annan ikka oma kaalust teada igal reedel nagu tubli laps kunagi
)))

Antud hetkel oli see vääramatu jõud, mis sinugi plaanid ehk natuke sassi lõi. Nii nagu minulgi see seljajama, mille tõttu mitu kuud vaevaliselt vahepeal liikusin ja rohkem vegeteerisin.
Aga kõike mõistlikult! Ma näiteks pean ennast praegu kontrollima, et ei liiguks nii palju kui tahan.
Ja nii ongi...pean ikka arvestama, et mul alles nädal opist ja organism vajab kohanemist mitte kiirendust nullist sajani. 
)

ometi sõin tagasihoidlikult aga ikka õhtul kella 20 paiku kartulisalatit grilliha ja küpsisetorti on ilmselt liig.

Lisaks oma seisundi tõttu seisan praegu palju püsti, mis ilmselt kulutab rohkem kaloreid kui istuv lösutamine ja söömine. Pluss...tulin öösel jala koju, mitte taksoga (ca 3-4 km), midagi ikka... Kaal oli täna muidugi kohe suurem, aga ega ta see nädal langenud ei olegi. Kahtlustan ka kohe-kohe algavaid naistekaid.
Aga tunne on sellegipoolest suurepärane ja ma usaldan seda. Sest lihased tunnevad ennast iga päevaga kindlamalt. Sest ma võimlen ja liigun ja söön üldiselt õigesti. 

Pidin kolm korda kaaluma, et uskuma jääks. 73,2 kg ehk eelmisest nädalast -0,5. Ja seda vaatamata üleeilsele grillile ning sellele, et alles eile hommikul kaalusin 74,1. Väga imelik.
Aga muidugi rõõmustav. See tähendab, et muus osas korralik olemine on ennast nädala vältel ikka ära tasunud.
Ja olen oma vahepealse plussi väikese boonusega tasa teinud. 
Armumine mõjub alati kaalule hästi
Ja muidugi 2 lisatrenni mis sai tehtud ei teinud ka paha.... minna veel 1,3 kg ja siis oktoobris Amsterdami poolmaratoni jooksma (veel olen kõhklev aga võib ju proovida selle jaoks treenida) Üldiselt suured plaanid..... vaatan, et upakile ei kuku omadega 
no mis seal ikka, tänasest alates JÄLLE uue hooga 

No matter what.