Kuupäev: 24. August 2012, kl 10.56
Hommikust!
Ma natuke häbenen nurgas, lubasin küll tabeli teha, aga erinevate sahmerdamiste käigus kuidagi lükkus ja lükkus edasi, aga ausõna, sel pühapäeval kannan mõlema nädala tulemused tabelisse.
Nooh, minu kaal on tõusu teel 116,4 oli täna hommikul
Aga nüüdseks puhkus läbi ja ehk ikka saab lõpuks selle kaalu liikuma ka allapoole, ma vähemalt loodan.
Kolmapäeval sai arsti juures käidud ja kuulsin vaid häid uudiseid - kolesterool poole aastaga tublisti allapoole tulnud ja veresuhkru näitaja ka väga ilus. Arst siiski arvas, et ma peaksin ravi jätkama ja võiksin proovida võtta tabletti 3 korda päevas. Võeh, täna kolmas päev kolme korraga ja no organismile kohe üldse ei meeldi, stabiilselt iiveldab ja ega väga süüa ei taha, kui siis ainult mingeid piimatooteid nagu kohupiimad, jogurtid isegi keefir tundub maitsev (ma muidu ei armasta selliseid jooke). Ma loodan, et see iiveldus kaob paari nädalaga.
Kuna kaal on nii kohutav ja suvel ostetud riided tahavad veits kitsad olla

Siis võtsin vastu otsuse kümnendast septembrist alustada ühe radikaalse dieediga. Radikaalsega manustatavate kalorite osas. Neid tundub seal ikka üliväga vähe tulema, aga muidu tundub igati OK variant olema. Nälga ei tohiks jääda just. Puuvilju on lubatud, köögivilju on lubatud, muna on ka lubatud ja isegi liha ja kala võib süüa - nii et valik toite on igati tervislik. Plaanin seda dieeti esialgu pidada 2 kuud. Eks näis, kuidas õnnestub ja millised tulemused saavad olema. Septembri algusest loodan ka vaikselt trenniga end taas sõbrustada. Kuna vahe üsna pikk, siis esialgu ikka tasa ja targu mõned korrad nädalas rahulikumaid asju, kuni taas jällegi jaksan natuke rohkem ja saan koormuseid tõstma hakata. Tahaks loota, et seekord ei tähenda eimene BodyBalance infarkti eelset seisundit peale trenni

ehk siis loodetavasti ei ole täiesti kogu vormi kaotanud.
Kuigi see eelnev jutt tundub hirmsasti nii, nagu mul oleks mingi suur motivatsioon kusagil, siis nii see ei ole, aga praeguses kaalus tunnen end halvasti ja väsinult, nii et ma lihtsalt pean midagi ette võtma, mul ei ole seda enam kusagile edasi lükata.
Igatahes on puhkuse jooksul tekkinud plaan, millisega sügisele vastu minna ja kuidas seda hooaega sisustada
Porthita