Kuupäev: 31. May 2013, kl 11.46
Porthita - väga uhke! Eks riiete järgi ole jah hästi näha. Mul on ka igapäevased riided suureks jäänud aga uusi ei ole ka veel tormanud ostma, päris seljast ära veel ei lange.
Minul on siuke nädal et... oli kohe nädal! Tegin trenni - kiidusõnad mulle selle eest. Kaal ei ole pärias 89 AGA vääääääga lähedal sellele ning oma kaalueripärast lähtudes luban panna sel nädalal 89 kirja. Annab motti äkki veel juurde veidikene. Minu jaoks parim uudis kaalulangetamise ridadelt oli aga see, et kleit mis oli muidu ümber nagu väike kile suurel sardellil on nüüdseks seljas laitmatult perfektne (kleit pidi selga mahtuma ideaalselt juunis lõpuaktusel).
Trenniga seoses olen märkand, et kui alguses võttis ikka võhma väga kiiresti välja siis tänane trenn tuli juba raskem teha selleks, et saada vajalikku pulssi, lisaks pean paremini vastu.
Siiski on mul probleem. Nimelt, kui teen trenni tuleb ka rohkem süüa - loogiline. Proovin järgida seda, et baas saaks ikkagi täis ka trennipäevadel aga no.. mitte ei taha õnnestuda. Ja siis ongi väga kerge igasuguste kommikeste ja küpsiste järgi haarata, et vähemalt baas täis saaks... Ehk peaksin suuremad portsud tavatoitu tegema, või lisama mingi vahepala kuskile nendel päevadel...
Üldiselt, kuidas teie teere trennipäevade toitumisega? Kas liidate baasile otsa trennis kaotatud kalorid ja vaatate et sööksite vähemalt selle ei arvesta trenni üldse ning järgite lihtsalt, et baas saaks täis (trenni arvesse võtmata) või...? Meil oli see teema siin ka hiljuti aga mul jäi seal midagi segaseks mulle tundub.