Kuupäev: 10. January 2014, kl 09.34
Tere!
Esimene korralikult jälgitud nädala tulemuseks on siis täna kaalul 97,6 ehk -2,4kg. Eelmise aasta madalaimasse kaalu on veel umbes teine samapalju minna, aga eks kõik tuleb omal ajal
Praegu olen selle tulemusega igatahes väga väga rahul.
Nädal algas sellega, et avastasin, et vahepealse mitte ülesmärkimisega oli toidu kaloraaz kuidagi sujuval ikka vääääääga väikeseks jäänud (hirmuäratavad kõigest 1200 ckal päevas). Eks siis võtsin end kokku ja shoppasin ja vaaritasin ja sain kaloraaži taas paika (nii umbes 2100 ckal).
Nii palju võtsin kah ennast kokku, et see nädal tuleb jällegi 5 trenniga nädal. Omast kavalusest panin nädala teise treeneriga trenni täna õhtuks - muidu ma loivaks lihtsalt koju ja keriks magama vist
aga treenerile on juba natuke raskem öelda, et ma ei viitsi tulla
Lisaks veel hakkasin organismi turgutamiseks täiendavalt juurde võtma natuke raua preparaati ja veel ka täiendavad D-vitamiini kapsleid.
Ei teagi, kas nüüd sellest, et ei tarbi enam kohvi, aga igatahes saan paremini magada. Tõenäoliselt kõik kokku (parem uni, stabiilsus tööl, korrastatus toitumises ja täiendavad vitamiinid) on tänaseks andnud tunde, et mul on jälle natuke rohkem energiat kõigega toime tulla
Igatahes eile mindi nädala neljandasse trenni lausa silgates
Miskipärast kahtlustan, et kui oma hommikusest uimasusest lõpuks üle saan, siis ka tänasesse trenni minnakse päris hea meelega
Selle nädala kokkuvõtteks saan siis öelda, et kaal liigub taas õiges suunas, tuju on rõõmsam ja energiat on rohkem
Kuidas teil?
Porthita