Kuupäev: 10. May 2014, kl 09.53
Tere tere!
Violet, ka minul on see kord väga raske siia teatada oma kaalu, sest paljude asjade kokkusattumise tulemusena on mu kaal ikka väga väga tugevalt tõusnud. Nimelt näitas ta eile hommikul mulle numbreid 99,7 ehk siis + 2,4 kg.
Seekordne tublidus on meil Liz, igatahes tubli oled! Loodetavasti ikka leiad lahenduse ka selle D-vitamiini osas. Ma ei tea, aga vb on mingi veenisisene lahendus, mida arsti saavad äkki kuidagi süstida, nagu nii mõnesid teisi vitamiine, kui on kriitiline seis. Mitte et ma sellist asja soovitaks, aga kui ikka kuidagi loomulikul moel organism seda ei omasta, siis tuleb ju kuidagi organismi toetada.
Violet magneesiumkloriid on ise sool, seda lihtsalt ei sööda
Aga seda on saada apteekidest, kuid mina tellisin oma treeneri käest. Kuid kuna sel nädalal trennis ei käinud, siis ei ole seda veel kätte saanud.
See nädal kulges mul sõpradega väljaskäimise tähe all ja seetõttu oli ka söömises kaos ja tervise tõttu ei saanud trenni kah. Lihtsalt organism oli segi, küll oli vererõhk kõrge, siis oli ta madal, siis lihtsalt süda puperdas. Lisaks läksid hormoonid mingil hetkel eelneva pooleteise kuu jooksul segi, aga nüüd siis lõpuks algasid päevad ja eilne trenn jäi kõhuvalu tõttu ära. Tänagi suudan käia ainult tänu valuvaigistitele. Mul on lihtsalt kuidagi eriti raske nende päevadega, see kramp kuidagi kiirgab jalgadesse ja ma lihtsalt ei suuda end püstigi ajada, rääkimata kõndimisest, lihtsalt kõik on niiiiii valus. Tavalisest No-Špa'st ei ole mingit abi. Ainult kanged valuvaigistid aitavad
Lisaks oli tuju kah veel kehva ja nii ma siis mugisingi nii mõnelgi õhtul shokolaadi või midagi muud magusat. Lisaks ka vesi organismis kinni.
Samas nüüd vähemalt olen kindel, et kui nüüd selle nädala üle elan, siis edasi läheb asi ainult paremaks.
Igatahes ma vähemalt püüan sel nädalal kuidagi kaalu edasise tõusmise ära hoida, langust ma see nädal veel ei looda.
Kaasajastasin vahelduseks ka
TABELi
Olge tulbid ja alla anda ei tohi. Koos saame kõigist takistustest varem või hiljem üle!
Porthita