Kuupäev: 31. August 2013, kl 12.58
Hei hei!
Violet, ma tean seda tunnet. Olen isegi päris mitmel korral trennis olnud ja mõelnud, et no lihtsalt ei jaksa, jupid kukuvad küljest ära, kui veel veidike pingutan, aga pulss arvab, et pikutan diivanil
Kuigi tegelikult oigan valjuhäälselt spordiklubi crosstraineri otsas
(Jaa olen nii mõnegi veidra pilgu osaliseks saanud). Minul on see aga hormoonidega seotud. Nädal enne päevi kaob absoluutselt jõud ja ka vastupidavus ära ning naaseb alles ca nädal pärast päevi
Liz, põhimõtteliselt toitun täiesti gluteenivabalt. Mu menüüs ei ole mitte ühtegi teravilja, söön pm salatit ning valke (muna, liha, kala, kohupiim/kodujuust/juust). Teraviljasid ma hetkel ei tarbi, kuna trenner leidis, et hetkel võiks katsetada väga väikese süsivesikute hulgaga ja siis vaatame edasi, kui kaal alaneb ja trennid intensiivsemaks muutuvad. Aga tarbida võin tatart või kartulit. Ehk siis asendanud ei ole ma midagi, lihtsalt julmalt ära jätnud. Sellega seoses paranes mul kindlasti seedimine (krooniline kõhulahtisus lahkus) ning muuhulgas kadus ära ka krooniline valu randme liigestes ja otse loomulikult muutus mu naha olukord märgatavalt paremaks. Nii kui vahepeal lasin lohet ja tarbisin jälle pasta ja saia tooteid, tuli enamik nendest häiretest tagasi.
Üks huvitav toidu mõte ka gluteenivabadusega seoses:
Tee hakkliha kotlett (sisaldab hakkliha, vastavalt maitsele võibolla veel sibulat, küüslauku, paprikat ja mõnda muud köögivilja ning soovi korral parema koos püsimise eesmärgil natuke muna, maitsesta kuidas soovid);
Lõika paprika ja sibula rõngaid ning tomati ja kurgi rattaid;
Vala sibula ratastele sidrunimahla nii, et need saaks veidi marineeruda;
Võta üks lehtsalati leht, kuhja sinna kotlett, paprika, sibul, kurk, tomat ning veel üks juustuviil ja keera lehe sisse.
Mimetame seda nüüd siis "Hamburger"iks
või võite ka mingi oma nime välja mõelda
Tervitades
Porthita