Kuupäev: 26. July 2013, kl 10.38
Hei hei!
Minul näitas kaal täna hommikul 102,5 ehk siis eelmise reedega võrreldes -800g. Pole paha. Eriti arvestades, et eile nätas kaal kilo jagu suuremat numbrit ja olin juba peas leppinud, et see nädal tuleb +, aga üle öö organism üllatas mind.
Nädal ise oli nii ja naa. Nädala alguses võitlesin veel söögiisuga, aga kolmapäevast sain kõik kontrollialla. Kuigi lootsin esimeseks augustiks kahekohalise numbri ette saada, siis tänasega see lootus kustus - viie päevaga kahte ja poolt kilo alla ei võta ka parima tahtmise juures. Igatahes kui soolisest iseärasusest tulenev häire on möödas, siis nüüd peaks mõnda aega siiski see kaal üsna ludinal langema, vähemalt ma loodan
Liz, ma usun küll, et vast on kaalu tõus ikka tsüklist tingitud. Igatahes ära anna alla, ma tean kui raske on jätkata, kui tulemused on ristivastupidised, aga alla anda ei tohi. Oota arstilt kõik vastused ära ja võta tema soovitused ja isegi kui sporti teha ei saa, siis ka toitumisega annab väga palju ära teha. Siinkohal tuletan meelde saadet "Kaalul on rohkem kui elu" kus üks enim kaalu kaotanud mees tegelikult pool aega ei saanud üldse trenni teha tervislikel põhjustel. Tahe ja järjepidevus ja sihikindlus peavad aga väga tugevad olema. Eks see ole tegelikult kõik üks nõiaring - haigusest tulenevalt tõuseb kaal ja kaal võimendab haigust. Samas kui saaks kaalu väiksemaks, oleks ka tervis parem ja organismil kergem olla ja probleemidega tegeleda jne. Omast kogemusest võin soovitada pöörduda kasvõi selle sama "Kaalul on rohkem kui elu" treeneri poole või otsi endale lähemalt mõni tunnustatud treener, kes aitaks ja tegeleks. Tõesti see ei ole üldse odav lõbu, üks kulu on see, mis sa treenerile maksad, aga veel omaette kulu on see tervislik ja värske toit. Aga ma siiski arvan, et tervise nimel on see väike kulu.
Päikest ja rõõmsat meelt!
Porthita