Kuupäev: 30. March 2013, kl 11.23
Kauneid kevadpühi!
Kuigi jah, ega see ilm niiväga kevadine ei olegi, eriti kui veel linnast välja sõita.
Igatahes annan oma kaalunumbriks 114,9.
Tervisega, sellega sain alles kolmapäevaks enam vähem sõbraks. Häda oli vererõhus, mis lihtsalt tõusis ja kui vererõhu rohtu võtsin, siis näis veelgi tõusvat. Ausõna, väga hirmus oli. Käisin ka kiirabis, seal lugesin ette, mida olen võtnud ja kuna see meenutas pigem mendelejevi tabelit, siis anti ühte rohtu veel ja pandi intensiivi lamama. Nooh, tund aega lamasin seal ja vaatasin, kuidas kellel kust oli tükk küljest ära ja tundsin end tõelise simulandina. Õnneks mõjus ka rohi ja tund hiljem oli enesetunne parem ja lõpuks oli ka vererõhk rahuldav, hästi kindlasti mitte. Igatahes sain õnneks sealt välja, aga kahjuks kõikus vererõhk edasi. Suutsin perearstini kuidagi välja vedada. No see õnneks taipas, et asi võib olla äkki hoopis migreenis. Sain migreenirohu ja vaatas üle mu vererõhu raviskeemi ja olin paar päeva tuimestatud ja alandatud rõhuga ja mõtlesin, kas tulengi sellest eluga välja.
Õnneks tulin ja täna meel rõõmus ja ka vererõhu raviskeem peaaegu samasugune tagasi, nagu varemalt.
Igatahes sel nädalal pole toitumist jälginud, pole end liigutanud ja põhimõtteliselt pole üldse midagi teinud.
Eks järgmisest nädalast uue hooga
Porthita