Kuupäev: 28. September 2014, kl 13.41
Violet, toitumise osas oskan pakkuda seda, et kui sul tekib isu millegi nö halva järgi, siis võta üks asi ainult.
Ja tee ikka tervislikku toitu ja mõtle, kuidas see on sulle kasulik, kordagi omale mõttes seda. Minu oli ka siin vahepeal raske, sest mul sai kanast ja riisist selline kopp ette, et jube. Soovitati siis igakord poes ja söögitegemise ajal endale mõttes öelda, kui kasulik see on, et sa teed endale head jne. Ja eks mind ka vahel vaevavad igasugu isud ja üldse ei taha süüa seda, mida peab.
Ostsingi poest ükspäev kohukese, aga ainult ühe, panin külmkappi ja 2 päeva ei söönud, mõtlesin, et hoian seni, kuni ikka väga isu peale tuleb ja eile õhtul siis sõin ja sõna otseses mõttes nautisin seda. Pärast oli hea olla ja mõtlesin, et nüüd saab jälle paar päeva tubli olla.
Ja näiteks katsetasin ära selle jäätise tegemise nendest banaanidest ja maasikatest, lisasin veel mustikaid ja muud ei midagi, see ka väga hea. Ja mis annab jõudu edasi minna, minul näiteks see, et käisin täna turul ja ostsin palju head ja värsket kraami, kohe ei teagi, mis süüa teha, külmkapis kõik lõhnab nii hästi ja mõtteid nii palju
Hemoglobiini osas ma kahjuks aidata ei oska sind.
Aga tundub, et sulle oleks lõõgastust või puhkust vaja.
Ma ei tea, kas sa elad üksi või mitte, aga püüa näiteks täna õhtuks aega leida iseenda jaoks. Otsi mõni vana plaat oma lemmiklauludega üles, tee juustele ja näole maski, jalgadele vanni, või kui vann, mine ise vanni, hellita ennast.Pärast vaata lihtsalt mõnda head filmi. Ja mõtle, kui hästi tegelikult kõik on, ja mis veel päris hästi ei ole, siis see varsti on
Kiri sai pikk ja segane, aga ehk on abi natukenegi