Kuupäev: 02. November 2014, kl 15.35
Porthita, ma ei kujuta isegi ette kuidas ma selle ära suutsin süüa
magus ja vastik oli nagunii. Ja tegelikult mida vähem sellist jama sööd seda magusamad nad tunduvad, nüüd juba aeg-ajalt tunnen, et hommikune banaan on ka jube magus
Aga ei tea, see magusaisu oli nii tohutu, et ma oleks ei tea mida söönud
Minul ka seoses tsükliga on magamine halb, üldse magan halvasti ja näen igasugu halbu unenägusid jne.
Aga muidu nagu tervislikumast toitumisest ka siis:
Söön ka üsna tihti muna, väga kasulik ja kiiresti valmiv toit. Ja tihti teen süüa valmis mitmeks päevaks. Siit siis minu ühe päeva toidud:
Hommikuti söön enamasti koguaeg Leiba või Saibi, mis 100% rukkijahust, kanasink ja kurk, kõrvale üks banaan.
Lõunaks tegin kanahakkliha -šampinjoni suppi.
Poti põhjas pruunistan porgandi, sibula, seened ja hakkliha, lõpus lisan porru ja suvikõrvitsa kuubikud, lisan veel ja lasen keema tõusta. Eelmisest päevast oli veidi keedetud riisi järel, lisasin selle ja külmutatud herned ja brokkoli, maitsestasin tilli ja peterselliga. Ahjaa, lisasin ka külmutatud spinati kuubikud. Lõpus, pigitsasin läbi pressi veel kaks küüslaugu küünt ka sisse.
Suppi saab tavaliselt nii palju, et seda sööme mitu päeva. Järgmisel päeval ongi hea, supp soojendada ja söök olemas.
Õhtuks tegin terve ahjukana, sain sellise väiksema. Lisasin juurde porgandi, sibula, suvikõrvitsa, seened, küüslaugu. Seened ja kana mu arust sobivad igas variandis ülihästi kokku. Kõrvale tegin salati - hiinakapsas, porgand, porru, kurk, tomat, konservherned, roheline sibul ja petersell, maitsestasin sool ja oliivõliga, mis on veidikese sidruni maitsega.
Hetkel on nii, et ma kahjuks ei saa kasutada piimatooteid endiselt ja paprikat ja pipart ja ube ja veel mõndasid toredaid asju, seepärast on minu valik selline.