Kuupäev: 15. January 2013, kl 14.52
Tänud, et mind kampa võtsite
Minu kaloraaz uuest aastast 1257 ehk siis miinimum, mis ilma liigutamata KA mulle annab. Ja trennikalorid söön tagasi, seemnete ja pähklite näol peale trenni. Eelmisest septembris alustasime duelli, kaalusin 75,5, kaloraaz oli 1750, kuna käin 5-6x nädalas trennis. Ja detsembriks oli kaal ikka 75,5! Käisin vahepeal kilo allpool ja kilo üleval, aga kokkuvõttes ainuke positiivne oli see, et kaalu ei tulnud juurde

Uuest aastast siis miinimumi peal ja tundub et toimib. Olen täitsa nõus sellega, et keha selliste kalorite juures nagu meil on ei lähe mingile säästureziimile. Pakun, et kui süüa mingi 500-700 kcal, siis ilmselt jääb keha nälga ja hakkab säilitama, aga 1000-1200 on täiesti norm kogus. Aga eks igaüks peab endale sobiva variandi leidma.
Trennis käin ma 5-6x nädalas, lihtsalt et meeldib ja saab kodust külmkapist eemale. Trennist tulles ei teki ahvatlusi mingi jama järele, sest tunne on hea ja kui söön oma segu - mandel, sarapuupähkel, kanepiseemned, rosinad, linaseemned, päevalilleseemned - ära, siis on ka kõht täis ja vajalikud rasvad kätte saadud. Süsivesikuid ma tarbin vähe, sest kuna käin trennis, siis luban endale valku rohkem. Kõht seisab ka kauem täis

Nii et tasakaalu ma üldjuhul oma toitumist ei saa, aga see polegi minu jaoks tähtis.
Ja cocochanel- et siis nüüd valgusta oma menüüd - ju sa tarbid aedvilju igasuguses erinevas variandis, anna näpunäiteid, kuidas neid huvitamaks ja paremaks muuta

Ise teen aedvilju nii - erinevad segud pannile, auruvad omas mahlas ehk siis jääs

ja lõpus siis sulatatud juustu peale, natuke mingit tšillist kastet ka. On päris ok, aga liiga tihti seda ei tee, kuna on veidi juba ära tüüdanud. Nii et anna aga infot
Mõnusat päeva jätku kõigile!