Kuupäev: 21. January 2013, kl 21.38
Õhtust.
Mina käin nädalas trennis peaaegu igal õhtul
2-3x bodypump (minu lemmik), 2x bodybalance, 1x streching, vahel ka bodyvive - ühesõnaga kõik sellised trennid, kus pole samme ja ei pea tantsima
Ei ole minust saanud aeroobikamemme
Trennis käin sellepärast, et meeldib ja et lapsed on suured, toimetavad ise ja mida sa siis korteris talvel ikka muud teed kui oled kas arvutis või vaatad telekat - ja siis muidugi ka käid külmkapivahet. Seega õhtul trenni - enne trenni ei saa palju süüa, sest muidu mulksud kogu aeg ja pärast trenni enam suurt ei tahagi - pähklid-seemned ja tee on täitsa paras. Ja uneaeg jõuab enne kätte, kui kõht tühjaks läheb
Minu jaoks on raske tavaliselt laupäev, kui treeninguid pole - siis tekib see igavusest mugimine. Teistel päevadel on kuidagi need asjad ilusasti paigas. Kuigi vahel läheb kaloraaz ka üle ja seda tasakaalu ma üldjuhul ka kunagi ei saa, sest valku söön kõvasti rohkem kui siin ette nähtud.
Kaaluja olen samuti igahommikune - mind see distsiplineerib.
Selle nädala nimetus on mul - pundumine
Ei mäleta, kuna oleks päevade ajal nii paistes olnud ja kaal on ka +2,5. Jube tunne, näpud olid hommikul kui sardellid
Nüüd peale trenni on asi natuke parem, loodan ikka reedeks vähemalt oma eelmise kaalunumbri tagasi saada
Olgem tublid!