Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 4 / 15
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: katzi
Kuupäev: 23. January 2013, kl 17.47

Olen täna olnud nagu uimane kana, mitte miskit ei viitsi ega jõua teha, isegi toitu ei viitsi üles märkida, vb läks täna üle normi, aga ma tõesti ei viitsi, eile sain alles kell 2 öösel magama, kuna elukaaslase sünna oli ja ärkasin kell 6 ja tulin tööle, kus olen homse hommikuni, ega see magamatus ka kaalule ei mõju, kindlasti ka see paneb mu kaalu väga aeglasel liiguma, sest mul selline töö, kus nädalas tuleb ka mitu öövalvet teha ja siis ju magada ei saa.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. January 2013, kl 21.09

Õhtust!

Jätkuvalt kirjutan kõik kenasti ülesse. Paar päeva on kalorid läinud tiba üle, aga minumeelest pole midagi hullu. See nädal vist ongi mingi kaaluseisaku nädal. Pärast nädalavahetust oli veidi juures, aga nüüd hakkan jõudma samasse punkti kus reedel olin. Eile oli veel väike pidu ka kodus ja lubasin endale pool bokaali valget veini ja väikese portsu jäätist. Loodetavasti suudan vähemalt nulliga lõpetada selle nädala.
Mõtetega olen nüüd nii kaugele jõudnud, et homme lähen esimest korda trenni üle pika aja. Pole mingi 3 kuud kindlasti trennis käinud. Nädalavahetusel plaanin pikema jalutuskäigu ette võtta või lapsega kelgutama minna.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 24. January 2013, kl 12.03

Hei!


Sel talvel olen pisut suusatamas käinud ja noh kodus end liigutanud lastega mängides ja koristades. Minu probleem selles, et umbes aasta ja natuke peale olen põhiliselt autoga ringi liikunud - punktist A punkti B ja selle ajaga on lisandunud 5 kg! Ja ka mu koolieelikust tütar on mõned kilod raskem, kui peaks - liikumist on vähe.

Vahetult enne jõule otsustasin, et peame iga päev väljas käima, põhiliseks motivaatoriks oli siis just stressi ja muremõtete kogunemine, masenduse tekkimine. See igapäevane väljas käimine aitas, rookisime lund ja õpetasin lapsi suusatama. Lisaks võtsin selle lühikese ajaga vähemalt 1kg alla, mis on ka nii jäänud, sain 65+ pealt 64 peale ja isegi mõned sajad grammid alla 64. Aga siis jäin haigeks, tuli ka suur pakane ja nii see õues käimine soiku jäi. Õnneks kõigub kaal ikka 63,8 ja 64,8 vahel. Täna hommikul kaalusin 63,9 kg.

Lugesin siin hiljuti kusagilt, et treenimine peab olema lõbus ja mõtlesin siis, et mis on minu jaoks lõbus, nagu tõeliselt... mulle väga meeldis kooli ajal korvpalli, võrkpalli jms mängida. Meeskonna mäng - sotsiaalne keskond ja natuke ka võistlemist. Kahju, et väiksemas kohas pole täiskasvanud naistel peale aeroobika ja jooga midagi taolist teha. Mõtlen vargsi sellele, et peaks ise asja enda kätte võtma, leidma koha ning treeneri ja mängijad.

Kuidas teile tundub, kui keegi kutsub teid sellisesse gruppi, kus mängitakse erinevaid võistkonnamänge (korvpall, võrkpall, käsipall, jalgpall, hoki jms), kas tahaksite liituda? smiling smiley


Tervitused!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 24. January 2013, kl 12.06

Mina liituksin küll, kui oleks aega. smiling smiley Muidugi võta ohjad enda kätte, kindlasti leidub teisigi huvilisi!

Minul kaal seisab .. täna teen veepäeva, ehk hakkab liikuma jälle. Motivatsioon on kuidagi ära kadunud. Piitsutage mind!! grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 24. January 2013, kl 12.36

Meh, kirjutasin pika teksti maha ja siis viskas mingi errori...

Igatahes ma tahtsin öelda, et hops õue siis! tongue sticking out smiley

Kui ma paastupäeva teinud olen, siis olen peale vee ka musta kohvi vähese suhkruga joonud, et energiat saada ning kuuma vett sidruniga ning kui ma esimest korda paastupäeva tegin oli õhtul magama jäädes selline tunne et suren nälga! grinning smiley Õnneks hiljem on asi kergemalt läinud.

Olen veel märganud seda, et kui ma endale luban, näiteks et täna ma söön hästi lahjat toitu, siis organism nagu ootabki seda ja on selleks valmis ning kui ma siiski ennast petan ja ikkagi midagi raskemat söön, siis tekivad näiteks kõhugaasid vms. Huvitav nähtus minumeelest. winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 24. January 2013, kl 13.54

Hei!
Mina võtsin kätte ja käisin täna esimest korda trennis üle mitme kuu! Ja niiiiiiiiiii mõnus on nüüd olla smiling smiley
Trenn ei olnud küll eriti mingi kaloripõletaja, kõigest jooga, kuid parem seegi kui mitte midagi smiling smiley Ja mis veel uskumatum, panin treeninpäevikusse kirja selle ja kohe -250kcal, vägev smiling smiley Aga mul ei ole kindlasti plaanis täna neid lisakaloreid tarbida, sest laupäeval ootab mind suur pidulik õhtusöök (rootsi lauaga confused smiley), mida ma kohe täitsa kardan ausalt öeldes. Mis siin muud kui suur enesedistsipliin smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Viira
Kuupäev: 24. January 2013, kl 16.13

Eile veel olin suhteliselt masendunud olekus... tundus, et pingutan, mis ma pingutan, aga tulemust ei ole ja siis mõtlesin, et äkki peaks ikka proovima neid süsivesikuid, mis mul muidu suures vähemuses on üles saada ja tundub, et see tegi organismile mingi restartismiling smiley Igaljuhul oli mu kaalumismaanial täna tore üllatus, aga eks näis, mis ta homme hommikul ametlikuks tulemuseks annab.

Ühesõnaga võib olla on neil, kel valgud laes ka seda raputust organismile tarvis ja hakkab teil ka liikuma uuestiwinking smiley

Edu kõigile, ärge andke alla.... me ju alles alustasimesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 24. January 2013, kl 18.41

Minu see nädal on möödunud tõsiste katsumustega võideldes - ikka söögirindel loomulikult. Nimelt olen sellel nädalal koolitusel, mille kohustuslikuks osaks on lugematud kohvipausid koos sinna juurde kuuluvate erinevat sorti maiustustega. Samas andsin endale lubaduse, et sellel nädala hoidun magusast. Pean ausalt tunnistama, et natuke ikka libastusin ja mõned imelised kommid pistsin pintslisse. Iseloomuga on veel vaja tööd teha.
Igal õhtul olen agarasti trenni teinud ja eelmise nädalavahetusega kogunenud kilost olen õnneks lahti saanud.

Avastasin, et meie duelli andmed olid mingil põhjusel ülevaatest välja jäänud. Loodame, et seekord läheb paremini ja meie tublimad saavad ka ära märgitud.

Homme hommikul siis kaalule!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Zant
Kuupäev: 24. January 2013, kl 18.43

Õhtust.
Kakukai jutu peale - koolis käisin korvpallitrennis ja tõesti meeldis, nüüd aga ilmselt ei suudaks enam niipalju joosta - lihtsalt võhma polesmiling smiley Vanemas eassmiling smiley - kuidagi nõme kirjutada - ilmselt sobivad rahulikumad alad, vähemalt mulle. Suusatamas käin ka nii, et mees kimab ees minema, mina rahulikult järele - kuigi pulss on 140-150 peal, mis minu jaoks on suht kõrge. Kõike peab tegema tõesti enesetunde ja ka meeldimise pärast, mitte selleks, et vot näed, käin seal trennis ja teen seda..... Ikka enda jaoks kõikesmiling smiley
Ilusaid numbreid siis homme!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 24. January 2013, kl 20.39

Heip!

Kakukai, hea mõte sul. Mina usun, et mul on raske juba oma perega seda logistika teemat jagada. Ei, ei ma ei vabanda end kuidagi välja. Üritan siin ikka rohkem liigutada. Täna ronisin ka esimest korda trenn üle pika aja. Jeebus, kui karm valik esimese trenni kohta. Arvasin et kõhu ja seljalihaste tegemine on väheke ihihiii ja ahahaaa, aga vastupidi. Hoopis surm silmsi Siberis!!! hot smiley
Aga mõnus oli siin päevikut täites lisakaloreid saada - nagi maast leitud 200kcal.
Meil töö juures tulemas ujumistrenn ka, siis lähen sinna tagasi. Kevadel käisin, nii mõnus oli. Kui karmimaid trenne ei jaksa teha, siis ronin vähemasti vette või jõusaali jooksulindile kõndima.

Kes siin kirus seda toitude otsingumootorit? Noh igatahes, minu kommentaar selle sama otsingumootori kohta on ka urrrrrrrangry smiley

Homme siis tõehetk. Oleme optimistlikud. Ega see kaal lähebki ju nii, et üks nädal niuhhh alla ja teine nädal viuhhh veidi üles jne.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. January 2013, kl 06.38

Tänane tulemus 98kg ehk +600g.
Aga ikka olen rõõmus smiling smiley
Arvestades seda, et nädala jooksul oli mul 3 pidu ja viljakad päevad, siis on see ikka tubli tulemus. Absoluutselt ei põe, sest olen oma toitumise ilusti üles täheldanud ja kahel päeval on veidi kalorinorm ületatud.
Kui eelmine nädal olin grupi suurim langetaja, siis seekord olen suurim tõstja või? winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 25. January 2013, kl 07.27

Ursull, tore on lugeda, et ikka oled rõõmus. Nii peabki. Seda enam kui oled analüüsinud, millest kaalutõus tingitud on.

Minu tänane kaal 67,7, langus eelmise nädalaga -400g. Olen ka väga rahul. Püsin hetkel täpselt enda poolt kehtestatud graafikus.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: nuustik
Kuupäev: 25. January 2013, kl 08.33

hommikust! nädal on läinud kuidagi masendusmeeleolus, aga asja hea külg on see, et isu ka nagu eriti pole. ja tulemus 76kg ehk -900g teeb küll rõõmsaks.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 25. January 2013, kl 09.11

Minul sama tulemus, mis eelmine nädal .. vähemalt sain plussist lahti. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Zant
Kuupäev: 25. January 2013, kl 09.43

Hei,
minu kaal 72,8 - uskumatu, sain isegi -400g kätte. Pingutasin kõvasti,et 0-ring saada, aga õnnestus isegi väike miinus. Olen rahul, asi edeneb ja ideaalkaal on ainult 5,1 kilo kauguselsmiling smiley
Päikest kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 25. January 2013, kl 11.27

Tänahommikune kaalumine oli väike pettumus -> 64,4 kg. Eile hommikul oli 63,9 ja terve eilse päeva pingutasin, et tänane number vähemalt sama hea oleks aga näed nüüd... njah.

Siiski, eile käisin rasvaprotsenti ning luu- ja lihasmassi mõõtmas (tasuta). Ja selgus, et rasvaprotsent nii sisemine kui välimine on normis aga lihasmass on alla arvestuse, mida oligi oodata. tongue sticking out smiley Ja luud on ka hästi natukene hõredamad, mida oli samuti oodata, kuna ma pole mitmeid aastaid juba eriti piimatooteid tarbinud samas olen kaks last sünnitanud.
See tasuta mõõtmine oli ilmselt inimeste meelitamiseks toitumisalasele koolitusele, ilmselt mingi tehingu eest (seotud Herbalife'ga) aga kuna ma juba tegelen omal käel oma probleemidega, siis ma ei näe mingit vajadust veel kuhugi liituda.

Kaunist päeva!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: katzi
Kuupäev: 25. January 2013, kl 16.36

Hei, minu tänane kaal siis 78,9 kg, ehks siis -1 kg peaks olema smiling smiley päris hästi, isegi ei oodanud et nii hästi läheb, olen rahul.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Kakukai
Kuupäev: 25. January 2013, kl 23.06

Tubli! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. January 2013, kl 23.32

Kahju, et laikida ei saa postitusi. Nii mõnelegi ütleks aitäh või tubli on! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Viira
Kuupäev: 26. January 2013, kl 10.57

Tere! Minu kaal siis nüüd 67,3 ehk siis ka miinus 1 kilo... Tunne on imeline. Soovin kõigile jõudu ja edu!

Endal seisab ees järjekordne katsumus ühe parima sõbra sünnipäeva näol täna õhtul. Pääan anda endas parima.

Ilusat nädalavahetust!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 26. January 2013, kl 12.24

Tere ilusat laupäeva.
Viira, sa kihutad meist täiega ette. Lausa kadedaks teeb, ikka heas mõttes. Väga tubli tulemus!

Minul ka täna õhtul pidu ootamas. Üritan jääda mõistlikkuse piiridesse, aga samas ei taha, et pidev kalorilugemine rikuks peo meeleolu. Õnneks pole tegu laua taga istumise peoga. Saab tantsida ja keegi ei suru peale, et maitse ikka seda ja siis veel seda.
Natukene muretsen selle üle, et veini juues tekivad mul igasugu veidrad isud ja toidu kogused on ka tunduvalt suuremad kui tegelikult vaja oleks.

Igaljuhul usun, et tuleb tore õhtu.

Teile ka ilusat nädalavahetust!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: katzi
Kuupäev: 27. January 2013, kl 09.08

hei, kuidas teil siis nv läks, mul läks reede ja laupäev täielikult söömise tähe all, küll sai mehe sünnipäeva puhul heasid asju süüa, siis eile kinos käies popkormi süüa ja muidugi täna vaatas vastu mulle 500 g lisaks, õnneks reedeni on veel aega, et saada see maha ja mõned grammid veel lisaks ka....peab täna siis rohkem vett jooma ja vähem sööma.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 27. January 2013, kl 12.03

Minu laupäevane pidu möödus väga edukalt. Kaalule liiga ei teinud. Enamus liigselt tarbitud kaloritest sai tantsimisega ära kulutatud.
Tänane hommik algas kirsi-mascarpone tordiga - põhjuseks minu sünnipäev. No küll maitses hea. Nüüd pean väikest sisevõitlust iseendaga - tahaks hullult veel ühte tükki, aga unistus paremast välimusest hoiab mind tagasi. Loodan, et suudan tugev olla.

Hetkel on meie kaalutabelist puudu veel Cocochanel'i selle nädala tulemus. Kui andmed käes, riputan üles meie duelli tabeli.

Rõõmsat pühapäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: ursull
Kuupäev: 27. January 2013, kl 15.59

Palju õnne annike aasta vanemaks saamise puhul! smiling smiley

Mina eile mõtlesin, et teen kaloritevaba nädalavahetuse. Aga siis kuidagi päeva teisest poolest hakkas süda valutama, et miks ma seda teen. Pole nagu otseselt kiire ka, et ei jõuaks neid lugeda. Panin siis ikka kõik kenasti kirja. Eile küürisin maja 2h ja siis ligi tunni triikisin pesu.
Kas te ka panete selliseid liikumisi trenni alla? Ma ennem ei olnud pannud, aga eile siis essat korda panin, aga ega ma neid kaloreid naljalt ikka täis ei söönud, mis tänu liigutamisele tekkis. Pigem ongi heameel sellest, et nääd sain lisa kaloreid ja suudan veel mitte täis süüa oma päevanormi. Lihtsalt selline psühholoogiline värk.
Täna hakkas kaal tasapisi jälle alla ka tulema. Loodetavasti uuel nädalal on ka langust oodata. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Viira
Kuupäev: 27. January 2013, kl 19.48

Palju õnne sünnipäevalapsele!

Nädalavahetus oli täis katsumusi, aga suutsin need enamvähem edukalt ületada. Reedel käisime sõpradega spaas, kus suutsin jäätisekokteilidele ei öelda ning isegi statoilist õhtusööki ostes mitte oma kaloripiiri ületada. Eile oli kaks sünnipäeva, kuna teadsin, et alkoholist ma loobuda ei suuda siis hoidsin söömises tagasi ja kuna pidu venis pikale ja sisaldas ka rohkelt tantsu siis näitas kaal hommikul isegi väikest langust, aga tänane natuke pohmelline päev oli raske... Sellises kurnatud olekus tahaks kõike head ja paremat süüa... hoidsin ennast tagasi, aga raske oligrinning smiley

Homsest siis jälle uue hooga kohusetundlikult oma eesmärgi poolesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Zant
Kuupäev: 27. January 2013, kl 20.38

Õhtust.
Raske nädalavahetus sai läbi - 2 päeva võistlust - ja nüüd kodus tagasi. Lubatud sai nii kooki kui ka muud paremat, ei teagi, palju kaloreid sai sisse söödudsmiling smiley Õnneks sai kaloreid kulutatud kasmiling smiley Aga homsest ilusasti jälle päevikut täitma!
Õnnitlused ka sünnipäevalisele!
Päikest!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: annike
Kuupäev: 27. January 2013, kl 22.02

Tänud õnnesoovide eest!

Siit tuleb siis meie selle nädala kokkuvõte.

KAALUTABEL 25.01.2013

Viira ja Katzi olid sellel nädalal tublimad, mõlemal kaalukadu -1 kilo. Kokku kaotasime kogu seltskonnaga 3,1 kilo, mis on küll vähem kui eelmine nädal, aga ikka väga tubli tulemus. Mis muud kui jätkame samas vaimus.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 28. January 2013, kl 09.38

Tere ka minu poolt!
Palju õnne annike!!
Ma ei saanud internetti nädalavahetusel, et oma andmed saata. Ja ega seal midagi rõõmustavat ei olnudki, +0,7kg sad smiley Olen natuke pettunud küll, kuigi püüdsin ikka kinni pidada oma kaloritest. Kirjutan selle ajutise tõusu viljakate päevade arvele smiling smiley (ja et oleks siis ka viljakad winking smiley )
Alustan uut nädalat kindla veendumusega seekord alla võtta smiling smiley

Kaunist nädalat kallid naised!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Saatis: Sabazios
Kuupäev: 28. January 2013, kl 10.27

Tere kõikidele!

Palju õnne, kel vahepeal on olnud sünnipäev!

Minu nädalavahetus möödus ilusti. Ei olnud probleemi söögiga piiri pidamisega ja ka vett jõin korralikult! Täna hommikul oli kaalul ilus -300. Tundub, et kaal on jälle liikuma hakanud! Avastasin enda jaoks ülimaitsva hommikusöögi, mida olen viimasel päris palju teinud: 300g maitsestamata 0,1% jogurtit, 1 pakk smuutimarju (sügavkülma letist võib leida, suur kott kus sees on juba portsjoniteks jagatud marjasegu), linaseemned (vahel ka natuke kaerahelbeid). Kõik blenderisse ja nom nom nom kui hea hommikusöök! smiling smiley Kõht kaua täis ja kaloreid vähe.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: KORDUSKATSE
Kuupäev: 29. January 2013, kl 08.10

Tere hommikust!
Mul oli täna hommikul nii rõõmus üllatus kaalule astudes, -0,7kg ehk siis reedene tõus tagasi võidetud smiling smiley Samas, eile läks mul natuke kaloreid üle, loodan et see ei kajastu homme mu kaalul.
Ja otsustasin see nädal iga päev lõuna kodust kaasa võtta, sest väljas süües on ikka väga raske koguseid ja täpseid koostisosi arvata. Tean, et tegelikult peaksingi enda tehtud sööki sööma, et teada mis täpselt suust sisse läheb, ainult et kodust sööki kaasa võttes pean leppima külma lõunaga, kuna mul puudub võimalus sööki soojendada. Eks reedel ole siis näha, kas see kannab ka vilja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 4 / 15


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.