Täitsa haige värk, isud on sellised, et anna kannatust
Õnneks olen vähemalt korralikult trennis käinud, aga no tuju pole ollagi, sest ma kohe tunnen, et kaal ei lange. Kaalule enne reedet ka ei astu. Aga see mida siin räägiti putrude söömisest on küll õige, paneb seedimise tööle. Mina teen putru hommikul üldjuhul kaera- või mitmeviljahelvestest kuhu lisan 10g nisukliisid ja pärast panen pudru peale veel 10g linaseemneid ja asi toimib 
kaks hommikut sain võetud kuid kolmas hommik tuli kenasti välja tagasi.....nüüd enam ei võta vaid panen kaneeli kohvi sisse

kõigest 200gr on alla läind,kuid seegi vähemalt 

Reede hommikul ärkasin poole viiest ja unustasin ennast kohe kaaluda, kui see meelde tuli olin juba kohvi joonud ja ei tahtnud enam kaaluda. Aga kaalusin eile jõusaalis ennast selle õige kaaluga, no see pommidega nagu arsti juures oli kunagi ja mõnes kohas siiani. Kaal näitas siis 66kg. Üritan edaspidi ikka tubli olla ja mitte enam plussi jääda. Aga isude kohta nii palju, et Siesta ma ei usu, et menüü liiga rasvavaene on, tarbin ilusasti kõik täis ja enamasti ikka kasulikke rasvasid (pähklid, seemned, kookosõli, kala jne.) Ma arvan, et asi on mu graafikuga töös, sest kui olen õhtuses vahetuses, siis on kõik ok, aga kui hommikuses, siis jääb lõuna ja õhtusöögi vahele liiga pikk aeg ja siis.......oi oi 
Tundub, et meie õnneks seda lumekest ikka jätkub veel
Keegi täna liugu ka laskma läheb? Mina kahjuks ei saa, ise tööle ja laps nagunii haige ka. Aga ühe vaslakukli lubasin endale täna küll peale trenni 

tunne oli super õhtul
imelik ikka
õnneks praegu on ta miinuses 600g, mis rõõmustab 
hommikul vaatasin kaalu ja ei uskunud 
Nii tore, nii tore
Püüan järgmine nädal ka midagi välja mõelda, et seekord mitte hommikuse vahetuse ajal ennast õhtul peale trenni punni süüa 
Päikest ja rõõmsat kevadeootust!