Kuupäev: 11. March 2013, kl 00.57
Tore, et nii palju infot meiega jagad. Seda 90 min enne ja pärast trenni jälgin ise ka, tegelikult mina võtan isegi 2 tundi selleks ajaks, mil enne ja pärast ei söö. Samuti olen kuulnud, et isegi vett pole soovitav juua, pidavat paremini rasva põletama, püüan seda ka jälgida. Aga kui ikka meeletu janu kimbutab ega siis vastu saa. Mina ju käin esialgu veel kõndimas, aga suvepoole loodan sörkima hakata.
Vaadates oma menüüd, on mul alati valgud ja rasvad laes ja süsivesikuid 40-60% päevasest normist, mulle ilmselt sobib selline menüü paremini, sest teadlikult pole nii koostanud. Light tooteid pole kunagi tarbinud, kui siis mõnda üksikut maitse pärast, aga teada on, et need toovad rohkem kasu kui kahju ja tegelikkuses vajalikku isu ikkagi ei rahulda. Eriti need igasugused millegilaadsed tooted

Aga sooviks teada, et kuidas sa oled selle kindlaks teinud, et toorsalatid sul kaua seedivad? Mina olen järjest rohkem hakanud salateid sööma, maitsevad nii väga ja no kui oma aiast veel erinevaid saadusi hakkab tulema..
Palju päikest, mis põletaks hoogsalt pekki!