Kuupäev: 25. March 2013, kl 17.31
Tere tulemast, mida rohkem meid seda uhkem ja seda rohkematest kilodest saame lahti
Anny22,oleme jah samas pikkuses ja kaalus ka, mul umbes sama eesmärk mis Sul. Ma küll nii palju trenni ei tee kui Sina, aga nüüd kui kevad tuleb tahan hakata jälle pikki maid jooksma, uus roosa jooksusärk ootab kapis
Hardstyle - oled meist vist kõige pikem, pikkuse eelis on see et lisakilod paistavad vähem välja
Ma olen ise suutnud nt 10 kg juurde ja alla võtta kandes samu riideid ja paljud ei saa üldse arugi kui juurde võtan (positiivne) aga samuti ei saa nad aru kui alla võtan (mitte nii positiivne
) Nii et kokkuvõttes teeme seda ika enda jaoks. Eks ole, Touslesamours - sa oled ju nagunii ilus ja sale, aga kui sul on vaja seda ka oma enesetundele selgeks teha, siis on teine asi
Aga muidu ootan pikisilmi, et saaks trenni! Täna ikka pea kohutavalt lõhub. Söön igasugu värsket ja joon hirmsasti vett ja teed, kaloreid ületanud pole, aga siiski olen kerges plussis - aga siis ongi motivatsioon reedeks nulli saada.