Kuupäev: 05. April 2013, kl 08.04
Hommikust! Mina olen siis nädala luuser, sest mul on kaal hoopis tõusnud, ja mitte paarsada grammi..täna hommikul 68,5..nii õnnetu olen, sest omaarvates olen päris tervislikult söönud, väljaarvatud see üks pühadepäev, kui pashat sai pistetud, hästi palju rohelist, samuti hakkasin taas jooksmas käima, lihased on niii valusad! Aga võibolla sellepärast mul pluss ongi, et ma olen enamvähem viimased kuu aega haige olnud ja nüüd, kohe kui jooksma hakkasin, läks keha paiste. Peeglist on näha, sõrmused ei tule ära jne. Teine asi, mis vist kõige paremini ei mõju - olen õhtuti söönuid rohkelt kala ja mereande, ja kolmandaks on mul veel punaseid oodata ning PMSiga olen alati paistes. Ja kuigi kõik räägivad, et õhtul võib süüa küll, ja minagi olen õhtustanud 19-20 paiku peale trenni, siis ütleksin varasemast kaalulangetuskogemusest, et tegelikult on parim siiski süüa kuue ajal ja vara magama minna

Nii et võtan õppust sellest kurvast sündmusest ja siiski proovin veel alla mitte anda ja lohutan end, et peale päevi tavaliselt taandub ka paistetus.
Aga palju õnne kõigile tublidele, kellel nii imeilus langus, ja ka neile, kel väike pluss - sest paarsada grammi on võibolla homseks juba läinud, samas kui poolteist kilo nii kähku ei lähe

Olge vahvad ja rõõmsad!