Kuupäev: 09. April 2013, kl 10.26
Aitäh lohutamast! Tõesti, ma suutsin kunagi end trenni tegemata 56 kg peale näljutada, aga ma tõesti ei näinud hea välja, olin kahvatu ja jõuetu - ja praegu, kui käin ülepäeviti jooksmas, tunnen end oluliselt ilusamana!
Tegin endale uue jooksuprogrammi, mis näeb ette 4 korda nädalas erineva raskusastmega distantse ja tulemusena loodan juuni keskel joosta 10 km 50 minutiga. Ma ei tea, kas olen selleks võimeline, sest mu mullune aega oli 59 min, aga kui korralikult treenida, siis äkki õnnestubki!
Alla - selline juhtumine on paratamatu, sest kaotasid lühikese ajaga palju kilosid. Ole ettevaatlik - sellest võib välja kujuneda nõiaring. Olen ise selles ringis olnud ja see viib toitumishäireteni. Ainus võimalus seda vältida on püüda hoida kaloraazh mõistlik, mitte süüa alla BAV ning jälgida, et saad mitmekülgsest toidust kõik vajalikud ained kätte. 1200 kcal süües langeb kaal kiiresti, aga pärast nõuab keha jälle kõik kaotatu tagasi. Ma olen mitu korda elus üsna kiiresti kaalu langetanud, viimati 2 a tagasi poole aastaga 68 pealt 56, aga nagu näete, ei jäänud see püsima

Nii et seekord püüan olla targem ja kaotada kuus max 2 kg, ja teha sealjuures ka trenni.