väikestest võitudest tuleb ka rõõmu tunda 

-2,5kg ja hetke kaal 102kg. Tegelikku kaalulangust, ehk siis vaevaga nähtud kaalulangust on seal umbes 1,5-1,8 kg....aga paneme ikka selle -2,5kg, sest siis järgmisel nädalal peab ekstra tubli olema, et mitte plussi jääda.
Soovin kõikidele jumalannadele kaunist emadepäeva ja palju tahtejõudu kaalu langetamisel!
Kõikidele siinsetele emmedele ilusat emadepäeva ja vastupidamist tänastele ahvatlustele 
tavaliselt mul just nädalavahetusel läheb käest ära, seega on mul väga hea meel, et meie kaalumine pühapäeval on
see hoiab ree peal 

Olen rahul.
. Tänaseks aga siiski väike miinus. Eks keha alles harjub selle trenni ja teistsuguse toitumisega 
Loodetavasti , mis kiirelt tulnud, kaob ka sama kiirelt, püüan sel nädalal kergemalt toituda. Uhh kui vastik!
Olen nende super ilmadega võimalikult palju väljas olnud, kõndinud, kaevanud, istutanud, jalutanud, patt on kohe toas passida. Ilmselt sellepärast 1,2 kg miinust tulnud
Päikest teile kõigile!!
väga heaks motivaatoriks olete 

. 9 päeva tagasi alustasin oma trenni ja toitumiskavaga ja selle ajaga on maha läinud 700 grammi. Aga ma olen rahul. Kuna olen ülepäeviti trenni teinud ja korralikult toitunud (4 korda päevas), siis saab see 700 grammi olla vaid peki arvelt
.
Päikest ja juuniks saledaks 
.
. Praegu veel mingi tõbi ka kallal, aga vist ikka teen trenni õhtul.Või siis teen koeraga ühe pikema ringi.