Kuupäev: 02. June 2013, kl 22.41
Mul see nädal ainult -100g ehk siis täpselt 58kg. Aga ma süüdistan selles igakuist punastearmeed, mis mul alati kaalu tõstab
Ma pole sellist ilusat numbrit juba aastaid kaalul näinud, kui enne kaalusin ikka nii 56-57kg, siis peale teise lapse sündi hakkas kaal tõusma ja no alla 60.kg ei läinud see kaal mitteüks tilk ja mitte mingi nipiga. Nii on see kestnud juba 3 aastat. Käisin isegi perearsti jutul, tehti igasugu analüüse ja lõpp kokkuvõttes käskis arst mul passi vaadata

Ma ei ütleks, et ma niii vana oleks, et leppida selle jätkuva kaalutõusuga.
Igatahes, ostsin endale selle toitumis- ja treeningkava ja hakkasin hoolega selle järgi just trenni tegema, toitumist nii väga näpuga järgi ei ajanudki. Trenni tegin ülepäeviti ja ainult 15min. järjest, mulle sobis just see, et sain kodus teha. Toitumise kohalt olen seda ainult rangelt jälginud, et söön kindlasti iga 2.-3. tunni tagant ja vahepeal ei näksi. Alguses oli ikka väga raske aga nüüd on organism nii ära harjunud. Huvitaval kombel on mu üüratu magusaisu ka ära kadunud. Vett joon ikka 1,5-2 liitrit päevas, eriti aitab see siis, kui kõht on tühi. No ja nii see kaal ongi tasapisi langenud.
Lisaks on mul üks tohutu stressiallikas hetkel kooli lõpetamise näol, see ei lase eriti söögi peale mõelda

See kolmapäev ongi kohtupäev ehk siis bakaeksam, no nii-nii väga tahaks sellest läbi saada.
Teile kõigile ma hoian aga pöidlaid, et saaksite ree peale ja sellest esialgsest raskusest üle, kui see on ületatud, siis hakkab kõik ainult ülesmäge minema ehk siis kaal langema. Ükskord me oleme saledad nagunii