. Rõõm on näha, et kõik vähemalt üritavad ja püüdlevad oma eesmärgi poole. See ongi kõige tähtsam, et ühel hetkel käega ei löö. Mind kimbutab ikka see magusaisu, sünnipäevakommid vähemalt otsas, hea seegi, aga tütrekesele tuleb ikka vahel magusat osta ja siis läheb nagu ikka, end ju ilma ei jäta
. Terve selle aasta jooksul pole mind magusaisu kimbutanud, nüüd aga teist kuud järjest. Pole varemgi mingi magusasööja olnud.
.
.
.

Koovike, nagu karuke juba ütles, sellele küsimusele ei ole tegelikult ühest vastust. Siin võib olla palju põhjusi. Kuidas muidu enesetunne, veresuhkur normis? Peavalu, väsimust, unehäireid, krampe vm. pole? Kui valke saad toiduga piisavalt , vaata kindlasti rasvade osakaal üle ja kiudainete hulka võid suurendada. Mina luban endale iga päev maiust- puuviljad, pähklid, kõrge kakao-sisaldusega shokolaadi. Seda kõike pakun ka tütrele
Muidugi, kui satub miskit koogi laadset koju, siis ei suuda ka mina "EI" öelda ja ei piirdu ühe tükiga. Nii juhtus eelmine nädalavahetus (eestlaste kokkutulek +isadepäev)-panin vist terve tordi nahka + veel head ja paremat
ning ei suutnud saadud energiat ära kulutada kolme trennipäevaga

veel 38 number püksid sobivad, aga kõht hakkab...
Katsejänku olen

miinuseid on parasjagu.

(järgmisel nädalal teen lõpuni) Kui keegi soovib jälle toidupäevikut täita, siis andke teada
ja siis hakkab juba tulema see käegalöömismeeleolu. Jõulud ju ka ukse ees ja ahvatlusi aina enam. Peaksin vist laskma endast rohkem pilte teha - seal ma paistan enda jaoks nii õudne välja, et äkki ee motiveerib
?
tere tulemast meie sekka,lisasin su tabelisse(klõpsa värvilisel sõnal)! Kui millegi kohta tekib küsimusi, võib alati julgelt küsida!

Me sellised rahulikud, üksteist toetavad, kes soovivad olla saledad ja ilusad ja proovime seda ka koos saavutada
Kõige targem on meil Pirle, sorry teised,aga tema teeb uuringud, tabelid ja üldse tark tüdruk

alla ei anna
Kui trenniriided selga saan
siis käin jooksmas/kõndimas
Nüüd oli jälle nädalane paus, aga täna hommikul ajasin kohe jooksuriided selga, lapse viisin kooli ja edasi 5,5km ringile.
No näiteks eksisin ühe lihtsa tehtega ja seega on üks uuendatud kalkulaator poolik- tunnistan oma viga ja vabandan kõigi nende ees, kes käisid proovimas. Eksimine on inimlik ja kui märkate mingisuguseid vigu meie tabelis/kalkulaatoris või soovite midagi muuta, andke julgelt teada!
)on olnud pikad jooksupausid ja nüüd pean vaikselt harjutama lühemaid jooksuringe
eriti kui arvestada, et lisaks korralikule toitumisele sai söödud burgereid ja maiustasin ka jäätisega ja ainult 1x käisin jooksmas (no paar 5-e mitutilist jooksu oli lisaks).