.
) ja kaal langeb, kui pean reeglites kinni. Ahjaa, ka minu süsivesikute kogus jääb 140-180g vahele.
Mul on väga hea meel, et saan sel moel kasulik olla 

aga elan tõesti väga kaugel,kuid ikkagi suured tänud 

meie oleme Trondheimi lähedal, aga Sinu poeg asub siit ~ 900km põhja poole.

Lihtsalt mõtlemine on selline, et mis ma seda suhkrut (tühje kaloreid) sisse ajan ja pealekauba ei täida isegi kõhtu ning minule tekitab näonahale punne. Näiteks 10g suhkrut(2 tl) annab sama palju kcal kui 1 väike (80g) õun. Päevas sööngi 3-6 puuvilja +rosinaid ja tume šokolaad on ka igapäevases menüüs
Toormoosi (magustamata) söön ülepäeviti. Šokolaadikommid võivad laual seista- minul probleemi ei tekita, aga olen sõltuvuses kookidest/tortidest.
muna ma söön ehk mõned nädalas. Küpsetamiseks ( tegelikult kooke ja tordikesi ma teen haruharva) ja praadimiseks kasutan oliivõli. Oi ma tõin Hispaaniast otse tootjalt suure kanistriga esimese pressi ja kusjuures veel maheõli. Kartsin veidi, et kui see plekktünn mul lennukis kohvris puruks läheb siis enam mind lennufirmad lendama küll ei lase.
Kuidas mõjub kookosõli diabeetikule- kahjuks ei leidnud eestikeelset lugemist.
Söögem end siis saledateks! 
aga tegelikut sel nädalal istusin kolm pikka päeva koolituspingis ja ainuke mu kehaosa mis liikus oli aju. Kui muidugi seda võib kehaosaks nimetada. Trenni ei saanud ega teinud ja söömas käisin linna erinevates söögikohtades. Oi aitäh Pirle! Ma uurin neid linke põhjalikumalt. Katsetan ära ka midagi nädalavahetusel siis annan teada.
)
ja lõppeesmärk on "suht käega katsutav"
Tegid mulle ära niiöelda
Tubli!
jätka samas vaimus!
ja nädala lõpuks on oodata miinust 
MÜTS MAHA!
mul on nüüd kodus isiklik sõudergomeeter ja siis ma saan kohe - kohe treeningkava
no teate, mina alla küll ei anna.
Sulaselge õnn nii silmades ja südames, Aitäh Koovike ja sinu armas tütreke
aga ma täitsa usun Sind ja see nii tore uudis
Ja kuidas sul endal läheb?
aitäh ja kallid
aga tabelimajandus on mulle nagu hobi- see on meeldiv ajaviide
Minult ei tule vist miinust- ainult 1 trenn tehtud sel nädalal ja jäätisega sai ka liialt maiustatud 

parandus tehtud, aga mis juttu Sa ajad, täitsa miinus ju
tubli!
Üllatad täiega, lapselaps mõjub vist kaalule hästi