Kuupäev: 05. March 2014, kl 20.49
Lihavõttepaast on ikka vist täiesti lihast loobumine, sest vastasel juhul olen ma kogu aeg paastul, sest punast liha ma pole juba ei tea mis ajast söönud, ainult kala ja kana. Tegelikult on see traditsioon tulnud vanast ajast, kus kevadeks sai liha lihtsalt otsa, aga ma ei tea kust nad siis aprillis jälle liha võtsid, kui paast sai läbi
...Eks nad mõne kana maha lõid toiduks, näiteks.
Aga see aeg võiks meile tähendada lihtsalt kergema toidu söömist, kui me ei taha täiesti lihast loobuda!
Olen nüüd usinasti toidupäevikut pidanud ja see on õpetanud mind kahes asjas:
1) Tuleb planeerida terve päeva menüü ja kirja panna, siis on kohe näha, mida võiks mitte süüa või mida võiks vähem süüa.
Mina sõin esimesel päeval ikka korralikult üle oma normi ehk nii ma sõin ka kõik need eelnevad päevad ja nüüd ma üldse ei imesta, et kaal ei langenud.
2) Tuleb toidukogused üle kaaluda. Mina olen harjunud silmajärgi mõõtma. Ma kipun kas vähem või rohkem kirja panema.
See toidutabel mulle väga meeldib, keegi ei "pahanda kui ole valku või süsivesikuid liiga palju söönud, jne"
Pirle, vaata palun üle minu eilsed ja tänased toidutabeli sisestused, seal on mõned toidud, mis ei ole andnud kaloraaži. Tänud.
Aga jätkame oma teed unistuste poole!