Kuupäev: 17. April 2014, kl 13.48
Tere,sõbrakesed!
Sain viimaks arvuti sedavõrd töökorda, et enam ei pea pool tundi ootama, kui lehekülg avaneb. Rõõm
Vaatamata sellele olen siiski ikka üritanud kaalutabelit täita. Ei tea, kas sellest mingit kasu ka kaalunumbrile on, paistab homme.
Kui siin juba läks perejuttudeks, siis minagi olen äraütlemata tänulik, et mees on iga päev minu kõrval, mu parim sõber ja teekaaslane siin ilmas. Me peame sarnaselt Karukese ja tema mehega nii nina- kui külgepidi koos olema
. Kõige vanem poeg elab Inglismaal meilgi, teised veel kodus. Üks töötab toitlustusvaldkonnas ja koduski naudib söögitegemist vahel. Kõige noorem on veel teismeline ja koolilaps.
Loen siin, et nii mõnigi teist on juba vanaema või kohe saamas selleks. See on kindlasti vahva kogemus
. Meil veel praegu lapselapsi ei paista tulevat ning täiega naudime seda, et lapsed juba suured ja saab kahekesi käia ja olla. Ju need lapselapsed ka tulevad kui õige aeg tulla.
Võtsin mitu päeva hoogu, et hoovinurgast nõgesepojad ära napsata ja sellega päästa aianurk umbrohust, aga olulisem veel, et manustada kogu see vitamiin enda ja pere kasuks. Jõin hommikul tassi nõgeseteed ja lõunaks tegin nõgesesupi. Kõik kiitsid
ja ehk on nüüd esimene samm kevadväsimuse eemalehoidmiseks ka astutud.
Pirle, mul on üks palve: kas sa saaksid lisada meie toidunimistusse õige kalorihulgaga hummuse ja lavaši. Praegu panin KA näitude järgi. Need toidud satuvad minu toidulauale vahel ja ei oska siis kuidagi toimida. Sul tuleb see nii hästi välja, et ma ei hakanud ise seal sorkima
.Kiire ei ole sellega.
Homse kaalumisega on väiksed kõhklused, kuna liikuda ei ole olnud aega sel nädalal eriti.
Toredaid pühi teile kõigile ja püüdke säilitada mõistlik suhtumine kõigisse ja kõigesse (üks nõuandelugu KA lehelt ka siia: [
www.kaaluabi.ee] ), eelkõige isendasse