Kuupäev: 18. April 2014, kl 19.08
Tere jälle tüdrukud
Olen maal ja naudin täiega kevadisi ilmu. Lülitasin interneti tänaset sisse ja saan jälgida ka Kaaluabi toimetusi.Lugesin teie postitusi ja tundub, et siiani kõigil miinused
. Ikkagi kevad ja soojad ilmad avaldavd mõju. Ehk ka lähenev Jaanipäev ja duelli lõppkuupäev
MTU, kui samas vaimus jätkad , oled ülimalt tubli. Kui ise natigi pingutada, saab nn. kaotusperioodil edasi püsida. Hoian sulle pöialt
Nartsiss19, ilus miinus ja häid pühi sullegi
, tundub, et sul läheb viimasel ajal järjest paremini. Tubli
LoyyaP, mina arvan, et ära söö toidupäevikus lubatud kalorid täis ja trennis kulutatud kalorid ära toidupäevikusse üldse märgi. Kui mina sööksin iga päev toidupäevikus lubatud kalorid täis, siis ma ka alla ei võtaks. Trenni ma ei tee, nii, et sealt ka lisa ei tule. Üritan umbes 200 kcal vähem süüa, kui seal lubatud.
Eskata, oh, saingi su kätte
, Arvan, et nii karm ei tohi ka olla. Pashat ikka võib teha. Iseasi, kas seda ka süüa võib
.See, oli muidugi nali. Grilli mõte on super
. Teeme kah homme selle aasta esimese grilli. Mulle fileešaslõkk, mehele sealihašaslõkk. Kõrvale nagu alati toorsalat. Tubli oled, et nii kiirelt lisandunud kilod maha said
Püüa nüüd mind kinni
Belissimo, sul ju kaal langeb
, ära piitsuta ennast üleliia.
msislander, väga hea tulemus ju, jätka samas vaimus ja Jaanipäevani veel 2 kuud aega.
Urts, hea, et sinu eesel hakkas liikuma
ja sulle sobivas suunas. Iga väike samm edasi on parem, kui kohal tammuda. Ilusaid Kevadpühi sullegi.
Birika, hea lugeda, kui keegi siin duellis kirjutab, et tunneb ennast oma kehas hästi. Super tüdruk oled
. Mina ei ole saia söönud juba aastaid. Ikka on laual olnud sepik või leib.
Aga, kuskohast sa praegusel hetkel võilillelehti saad
. Tulin täna maale, mis asub üsna Lõuna-Eesti lähedal ja siin ei kasva veel midagi sellist. Muidu küll aed lokkab võililledest