Kuupäev: 17. July 2014, kl 14.12
Tere!
Homme ongi juba esimene kaalumine! Küll see nädal läheb ikka kiiresti!
Mul pole siiamaani üldse olnud aega tegeleda selle tabeli asjaga, läksin üle 2 nädala jälle tööle ning aeg lausa libiseb käest, AGA üritan täna õhtul selle ette võtta.
Ma ise olen nüüd viimane nädal aega kuidagi tubli olnud. Hommikul kaalun ennast, panen kõik toidud kirja (küll mitte siia, aga enda külmkapi külge). Söön putru. Järgmise päeva toitumist ka natukene planeerinud. Vähemalt lõuna osas, sest võtan kodust toidu kaasa. Praegu on väga ilusti langenud kaal, kohe üllatavalt. Isegi see ei loe, et olen õhtul endale väikese jäätise lubanud. Ilmselt päevane toitumine on normi piires ning see väike jäätis ei tee midagi.
Ma sain treeningkava kah ja seal on harjutused, mida peaks 4 x nädalas tegema. Pidin küll suure hurraaga ka rühmatrenni minema, kuid otsustasin siiski, et esimesed 2 nädalat vihtun ainult neid harjutusi 4x nädalas, rullitamas ka käin ning alles siis pistan nina spordisaali poole. Võhma erilist pole ning mis ma ikka lähen sinna lolli mängima, kui kopsu kohe kinni tõmbab
Kusjuures mul on sama probleem. Otseselt kand ei valuta, aga jalad valutavad niiii hullult. Ostsin endale tööle veel ekstra jalanõudki, sest eelmises kohas olin nendega ning jalavalu polnud. Nüüd on aga selline jalavalu, et ei tea kohe mida õhtul teha. Päev otsa jalgadel jooksmist ka. Kõrge kontsaga kingi ei saa juba ammu kanda. Pool õhtut peab vastu ja siis tahaks juba paljajalu edasi kõndida
Kuskile minek, siis ei tea kas nutta või naerda
Aga madalaid ka jalga ei pane. Ilu nõuab ohvreid
Eks seda kaalu on vahepeal juurde ka tulnud varasemast ja sellepärast ka nüüd valutavad. Või ehk verevarustus ka kehva.. Kannad on ka koledaks läinud.. Arsti juurde pole ka väga mõtet minna. Käisin oma jalgu näitamas, öeldi mulle, et hakaku ma nüüd selle väljakirjutatud kreemiga kreemitama ja jalad kohe ilusad. Ja noo muidugi, vanusega tulevad ka igast probleemid. Pole 30. veel, aga juba kantakse maha
Mis muidugi veel liiga teevad jalgadele on need õhukese tallaga jalanõud, balleriinad ja asjad. Mina neid just kannangi..
Aga kui sul ainult kand valutab, äkki on sul kukekannus? See põhjustab valu kannas ja tallas. On valulik ja ei lase ülde kõndida.
Toitumiskava ma see nädal kohe jälgima ei hakanud. Väike jäätis poleks siis ammugi lubatud
Sel nädalal polnud võimalik alustada, seega alustan esmaspäeval. Praegu olen natukene katsetanud neid koguseid ning mõelnud, et kuidas see olema saab. Kui ainult endale teeks süüa ja ühe toidukorra, siis oleks eriti lihtne. Aga ma pean suurema portsu tegema, sest kaasa on ka vaja võtta ning elukaaslane tahab ka süüa ning kaasa võtta
Õnneks ta lubas hakata ka nii toituma, et mingit topelt sööke ma tegema ei pea hakkama.
Umbes nädala pärast saan siis öelda, kuidas kava jälgimine toimib ja kuidas esimene nädal mõjunud on.
Homseni ja päikest!