Kuupäev: 25. July 2014, kl 10.38
Tere hommikust!
Mina rikkusin eile õhtul oma tänase kaalumise ära. Sõitsime Põlvamaale ämma ja äia poole ning kuna kaugelt teine tütar tuli ka kodu käima, siis oli istumine. Grillid ja asjad. Kell polnud just väga hommik ka enam. Ma küll ei söönud palju, aga eks 2 klaasi rummikoksi ning mõned grillitud marshmallowsid šokolaadiga tegid oma töö. Tõsine suhkruhunnik ju. Lisaks ei saanud kaaluda täiesti tühja kõhuga. Aga mis seal ikka.. Mul siis ette näidata 101.6 ehk siis -0.5 kg. Pole väga paha, kui kõige tublim polnud eelmine õhtu ja nädal
Üldse on väga raske seda toitumist sättida, kui kodust ära lähed nädalavahetuseks. Ämma ja äia pool on teine kord ning teised toidud, ma pole senimaani veel niimoodi ka teinud, et omi toite hakkaks sööma. Kokale vb solvav ning vaadatakse äkki, et no on ülbik, meie toit ei sobi

Lisaks paljud ei taha ja ei saa sellest aru, et mis dieeditamised ja asjad, kuigi ma ju ei dieedita. Nemad muidugi ei tea ka, et sellepärast pingutan kaalust alla saada, et beebiootele jääda. Saaksid äkki šoki
Ja siis mul üldiselt need nädalavahetused, kui olen Põlvamaal, kipuvad natukene metsa poole minema.
See nädalavahetus kipub ka tuksi minema. Sõidan sugulaste poole Läti piiri äärde, lisaks lähen kollaseid raame püüdma ning ilmselt saab jälle grillitud ja näksitud. Õnneks on nädal aega, et taastuda uueks reedeks
Nädalavahetuseks lubas hullu leitsakut ka, et selle palavaga muud ei söö ka väga, kui ainult arbuusi ning jäätist ma ka ikka luban endale. Natukene liha ja salatit ka ning väga hullult metsa poole vast ei lähe
Ilusat nädalavahetust!